Το Ίδρυμα του Bill Gates πίσω από τη νέα μαζική σφαγή
Η Βρετανική κυβέρνηση έδωσε 268 εκατομμύρια δολάρια στην κυβέρνηση της Ινδίας για ένα πρόγραμμα το οποίο στειρώνει εξαναγκαστικά φτωχούς άνδρες και γυναίκες,σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Guardian που βρήκε για εσάς το pentapostagma.gr.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα συμπίπτει χρονικά με την προετοιμασία ενός συνεδρίου οικογενειακού προγραμματισμού που θα πραγματοποιηθεί από το Ίδρυμα Bill & Melinda Gates μαζί με την Βρετανική κυβέρνηση τον Ιούλιο στο Λονδίνο.
Η Melinda Gates πρόσφατα αρνήθηκε ότι υπάρχει σχέση μεταξύ των προγραμμάτων αντισύλληψης και του πληθυσμιακού ελέγχου σε ομιλία της που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εκκίνησης της νέας της πρωτοβουλίας.
Με τίτλο “Καμία αμφιβολία’’ (“No Controversy”), η εκστρατεία της σκοπεύει να αλλάξει τον παγκόσμιο διάλογο επί του οικογενειακού προγραμματισμού μέσω της απόρριψης της διασύνδεσης του με την έκτρωση, τον εξαναγκασμό και την ανηθικότητα και ανταυτών την εστίαση στη καθολική πρόσβαση....
Κατά την ίδια περίπου χρονική περίοδο, το ανώτατο δικαστήριο της Ινδίας έλαβε αποδείξεις για μαζικές εξαναγκαστικές στειρώσεις σε άθλιες συνθήκες!!!
Σύμφωνα με έγγραφα που αρχειοθέτησε και εξέτασε το δικαστήριο, άνδρες και γυναίκες συγκενρώνονταν σε αυτοσχέδιους αγροτικούς καταυλισμού για να στειρωθούν, και πολλοί από αυτούς τους ανθρώπους έμεναν αβοήθητοι με έντονους πόνους και χωρίς καμία φροντίδα. Ορισμένες γυναίκες, οι οποίες στειρώθηκαν κατά την περίοδο της εγκυμοσύνης τους, απέβαλαν. Άλλοι δωροδοκήθηκαν με ποσό λιγότερο των 8 δολαρίων και ορισμένοι πέθαναν εξαιτίας των απαράδεκτων υγειονομικών συνθηκών των επεμβάσεων..
Οι άνδρες και γυναίκες χαμηλού μορφωτικού επιπέδου ανακάλυψαν τον πραγματικό σκοπό των επεμβάσεων όταν ήταν ήδη πολύ αργά. Σε μία περιοχή η οποία στοχεύθηκε από την Βρετανική κυβέρνηση, μία γυναίκα 35-ετών και σύζυγος ενός φτωχού εργάτη, έχοντας δύο μωρά στην κοιλιά της πέθανε από αιμορραγία.
Οι κλινικές ελάμβαναν επιπρόσθετο χρηματοδοτικό όφελος για την διενέργεια επεμβάσεων που ξεπερνούσαν τις 30 την ημέρα. Οι μη-δημόσιοι μη-κυβερνητικοί υπάλληλοι πληρώνονταν για κάθε άτομο το οποίο έπειθαν να χειρουργηθεί. Ένας χειρουργός που εκτελούσε τις επεμβάσεις σε σχολικό κτίριο προέβη σε 53 επεμβάσεις μέσα σε 2 μόλις ώρες δίχως ειδικευμένο προσωπικό, τρεχούμενο νερό ή άλλων μέσων για να αποστειρώσει τον εξοπλισμό του.
“Η εμμονή” με την επίτευξη των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας των Ηνωμένων Εθνών ανάγκασε την Ινδία να ξεκινήσει πρόγραμμα εξαναγκαστικών στειρώσεων σύμφωνα με ρεπορτάζ της Global Post του 2010 που έψαξε για τους αναγνώστες του το pentapostagma.gr.
Η στείρωση αποτελεί την πιο κοινή μέθοδο οικογενειακού προγραμματισμού και το πρόγραμμα ξεκίνησε το 2005 με την χρηματοδότηση της Μεγάλης Βρετανίας με αποδέκτη της χρηματοδότησης το Πρόγραμμα Ινδικής Αναπαραγωγής και Παιδικής Υγείας Φάση II.
Αναφορές των ετών 2006, 2007 και 2009 από την Ινδική κυβέρνηση προειδοποιούσαν για σοβαρά προβλήματα με το πρόγραμμα.
Παρόλα αυτά, το 2010 το Βρετανικό Υπουργείο Διεθνούς Ανάπτξης συνέστησε την ολοένα και συνεχιζόμενη στήριξη του. Ένας λόγος-κλειδί ήταν να αντιμετωπιστεί το ζήτημα της κλιματικής αλλαγής. Η μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού, υποστήριζαν, θα έριχνε τις τιμές των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου.
Παρά τις προειδοποιήσεις από την πλευρά της Ινδικής κυβέρνησης, η Μεγάλη Βρετανία δεν έθεσε κανέναν όρο ή όρους στην χρηματοδότηση του προγράμματος στειρώσεων.......
Η Μεγάλη Βρετανία και το διεθνές συνέδριο του Ιδρύματος Gates στοχεύουν πλέον στην συλλογή και συγκέντρωση μίας πολύ μεγάλης πολιτικής δέσμευσης και πόρων ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες του οικογενειακού προγραμματισμού για τις γυναίκες των φτωχότερων χωρών του κόσμου μέχρι το 2020...