Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Ξεκίνησε το τουρνουά παμπαίδων στην Κατερίνη

Μας το έστειλε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ..... Ευχαριστούμε πολύ
 Ξεκίνησε το τουρνουά παμπαίδων στην Κατερίνη που θα διαρκέσει μέχρι την Πέμπτη 19 Απριλίου
και πραγματοποιείται στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Σιδηροδρομικού Σταθμού Κατερίνης.
Το τουρνουά αφορά αθλητές γεννημένους το 1997 και 1998 και ο Πιερικός Αρχέλαος  συμμετέχει με δύο ομάδες οι οποίες θα δώσουν από πέντε παιχνίδια.
Τα αποτελέσματα της πρώτης μέρας έχουν ως εξής:
● ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ 1997 – ΧΑΝΘ 62-48
 Στα δεκάλεπτα: 14-8, 30-22, 49-36, 62-48.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μίχος και Παρθενίδης.
Οι συνθέσεις:
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος (Χατζηιωάννου): Ζησόπουλος 6, Χασάπης 20(1), Κοντσές Β, Σαββίδης 2, Τατσίδης 7, Γιαλίδης 14(2), Ταμουρίδης 2, Κοντσές 5, Σαμαράς 2, Σκαμπαρδώνης, Κοτσώνας 2, Σταυριανίδης.
ΧΑΝΘ (Νικολαΐδης): Τόνας, Βλάχος 8, Σταυρακίδης 2, Τσιούρας 2, Νικολαΐδης Ι., Παπαιωάννου 14(1), Κάλφας, Προκοπάκης 10(1), Καλαμπουρτζίδης 11, Οικονόμου 1, Σταυρίδης, Νικολαΐδης Α.
Α.Σ.ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣΓ.Σ. ΣΚΙΑΘΟΥ 32-50
Στα δεκάλεπτα: 7-6, 11-16, 25-32, 32-50.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Μίχος και Μπέης.
Οι συνθέσεις:
Πανεδεσσαϊκός (Αναστασιάδης): Δίος, Μητσόπουλος, Μπούζμπας 8, Στόμας, Κληντζάρης 6, Καραγιάννης, Γιουρτσής 2, Χρήστου 8, Βλαβοδύτης 3(1), Τράπκος 4, Καράμπελας 1.
Γ.Σ. Σκιάθου (Κρίτσαλος): Τελλίδης 12(1), Τσουλοβίκος 4, Μίχας 1, Γκαγκτζάς 4, Βασιλούδης 2, Ζαφείρης 10, Παπαδόπουλος 4, Αγγελέτος, Δεληγιάννης, Γκόρε 4,  Τσιμπλιαράκης 10(1).
● Γ.Σ.ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ – ΣΦΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗ 2008 59-22
Στα δεκάλεπτα: 14-2, 20-11, 45-19, 59-22.
Διαιτητές ήταν οι κ.κ. Χρυσάφης και Μπέης.

Οι συνθέσεις:
Γ.Σ. Αμαρουσίου (Καρατζάς): Μπίτσος 13(1), Σπανός, Τζελάλης 10(2), Διγενής 6, Τσουπλάκης 4, Βλαχόπουλος 4, Γιαμουρίδης 4, Παλπανίδης 10, Καλκάνης 6, Τσακαλήκης 2.
ΣΦΚ Κατερίνη (Χατζηιωάννου): Σαχινίδης 1, Μπρισκομάτης 3(1), Μάντσου 7, Κουκιώτης, Βάϊος 4, Τουρνάκης, Ταρενίδης 2, Ζορμπάς, Γαλάνης, Κατσαβός, Δεληγιαννίδης 3(1), Κατωνίδης 2.
*
Ο Τάκης Καρατζουλίδης για το τουρνουά και την Πιερία
Για το τουρνουά αυτό, ο γνωστός παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής Τάκης Καρατζουλίδης δήλωσε: «Η διοργάνωση αυτού του τουρνουά έρχεται σαν αρωγός στην προσπάθεια της Ομοσπονδίας με τη λογική να δώσουμε δυνατότητα σε παιδιά, που δεν έχουν πολλές επίσημες συμμετοχές, να παίξουν περισσότερα παιχνίδια σ΄ αυτή την ηλικία. Έτσι θα μπορέσουν να αξιολογήσουν τις δυνάμεις τους και να δουν σε τι επίπεδο είναι. Μετά από αυτό το τουρνουά έχουμε ένα camp, μετά τη λήξη του σχολικού έτους  για δώδεκα μέρες, πάλι στους ίδιους εδώ χώρους, για παιδιά που θα δουλεύουν ειδικά πάνω στις βασικές αρχές και στη συνέχεια κάποιοι από τους συμμετέχοντες θα πάνε και σε ένα ταξίδι στην Αμερική. Βλέπω ότι γίνεται μια αξιόλογη δουλειά στις υποδομές του Πιερικού Αρχελάου και τα παιδιά που έχει, έχουν φοβερές δυνατότητες και αυτό είναι ένα γεγονός που θα έχει πολύ καλά αποτελέσματα και μελλοντικά. Η Πιερία που μας φιλοξενεί εδώ και δεκαπέντε χρόνια στα ξενοδοχεία και στα γήπεδά της, είναι μια μπασκετική περιοχή που ενδιαφέρεται πάρα πολύ για την άνοδο του αθλήματος που όλοι μας αγαπάμε. Οι τουριστικές της υποδομές είναι πολύ καλές, υπέροχες».
ΦΩΤΟ:
 Από τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τη ΧΑΝΘ


Ο Δημήτρης Πόδας, γενικός αρχηγός του Πιερικού Αρχελάου, με τον Τάκη Καρατζουλίδη, δεξιά, και τον προπονητή Χρόνη Δασκαλάκη


*
Ο Πιερικός Αρχέλαος με αθλητές που γεννήθηκαν το 1999 και το 2000 στην Πορταριά Μαγνησίας

Ξεκινάει και στην Πορταριά Μαγνησίας το Διεθνές Τουρνουά Μπάσκετ «ΚΈΝΤΑΥΡΟΣ».
Ο Πιερικός Αρχέλαος που συμμετέχει με τους αθλητές: Φανούλη, Ζησόπουλο Π., Τατσίδης Β, Παρμαξίδης Βαβατσούλας, Γραβάνη, Σεϊταρίδη, Κουκοδήμο, Μουρίκα, Ζιάκο, Ράλλη, Τσιλιγκαρίδη, Γαϊτανάκη,  Τζιοβάρα, Καρατόλιο, Κακουλίδη, Παπαδόπουλο, Μακαντάση, Ζιώγα, Κάτσικα, Μαυρίδη και Χατζησαββίδη, θα αγωνισθεί την πρώτη μέρα με τον ΠΑΟΚ και τους Ίκαρους Καλλιθέας.
Για τη συμμετοχή αυτή ο προπονητής Γιάννης Δαμαλής, δήλωσε: «Συμμετέχουμε στο Διεθνές Τουρνουά Κένταυρος στο Πήλιο. Η διοργάνωση εκ πρώτης όψεως είναι


σε πολύ καλό επίπεδο. Ευχαριστούμε τους διοργανωτές Μπουντούρη Νικόλαο, Κατσάλη Νικόλαο και Καραδανά Ευριπίδη για την υποδοχή. Είναι πολύ σημαντικό για την Ακαδημία μας που συμμετέχει  σ΄ αυτό το τουρνουά. Ο σύλλογος δίνει το παρόν σε Πανελλήνια γνωστές διοργανώσεις και μάλιστα δυναμικά. Γίνεται αποδεκτός στις υψηλότερου επιπέδου διοργανώσεις, αφού θεωρείται από τις καλύτερες Ακαδημίες πανελληνίως. Συγχαρητήρια και στους γονείς των παιδιών που τα στηρίζουν σ΄ αυτές τις δύσκολες οικονομικά μέρες τη συμμετοχή των παιδιών τους σ΄ αυτά τα EVENTS. Μόνο κερδισμένοι μπορούμε να βγούμε. Τα παιδιά μαθαίνουν να λειτουργούν σαν ομάδα, κάνουν νέες φιλίες, μαθαίνουν να υπακούν, να φροντίζουν μόνοι τους τον εαυτό τους και όλα αυτά με τον πιο ευχάριστο  τρόπο. Ευχαριστούμε τέλος τις μητέρες-συνοδούς Δεληγιαννιδου Σοφία, Τσελεζίδου Σοφία και Φανούλη Χριστιάνα για την πολύτιμη βοήθεια τους και τις ανιδιοτελείς υπηρεσίες που μας προσφέρουν».
ΦΩΤΟ:
Από την άφιξη των αθλητών και των συνοδών στο Πήλιο
Οι προπονητές Γιάννης Δαμαλής και Σωτήρης Γκαβοτάσιος με τις συνοδούς των ομάδων Σοφία Δεληγιαννίδου, Σοφία Τσελεζίδου και Χριστιάνα Φανούλη