Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας στις πασχαλινές εκδηλώσεις της περιοχής

Μας το έστειλε η Αντιπεριφέρεια Πιερίας..... Ευχαριστούμε πολύ
 Μεγάλη ήταν η συμμετοχή  των πολιτών στις  πασχαλινές εκδηλώσεις «Πάσχα στον τόπο μας» που συνδιοργάνωσαν   το Επιμελητήριο Πιερίας, η Περιφερειακή Ενότητα
Πιερίας, ο Δήμος Κατερίνης, ο Δήμος Δίου- Ολύμπου και ο Δήμος Πύδνας-Κολινδρού.
 Οι φορείς με  γνώμονα τη στήριξη της τοπικής αγοράς και την ενίσχυση της τοπικής οικονομίας,  παρουσίασαν στους πολίτες αλλά και στους επισκέπτες της Πιερίας,   ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλάμβανε μαθητικό διαγωνισμό στολισμού λαμπάδας, επίδειξη παρασκευής πασχαλινών τσουρεκιών και νηστίσιμων εδεσμάτων καθώς και  βάψιμο αυγών.
 Στο πλαίσιο των  δράσεων με στόχο την τόνωση της εμπορικής κίνησης στην Κατερίνη,  μοιράστηκαν τη Μ.Παρασκευή και το Μ.Σάββατο χιλιάδες πασχαλινά δώρα στους  καταναλωτές που είχαν επιλέξει νωρίτερα να κάνουν τις αγορές τους για το Πάσχα από τα καταστήματα της περιοχής.

 Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκε την αγορά  της Κατερίνης, συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές  με επαγγελματίες, καταστηματάρχες και πολίτες. Όπως,  τόνισε, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, η Π.Ε.Πιερίας συμμετέχει σε όλες τις ενέργειες που σκοπό έχουν την υποστήριξη της τοπικής αγοράς ειδικά σε αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο για τη χώρα.
 Άκρως  εορταστικό ήταν το κλίμα της πολιτιστικής εκδήλωσης,  που διοργάνωσε με επιτυχία η Δημοτική Κοινότητα Λόφου στον  αύλειο χώρο
του δημοτικού σχολείου Λόφου(από όπου και οι φωτογραφίες), τη δεύτερη μέρα του Πάσχα. Η Σοφία Μαυρίδου παρακολούθησε την εκδήλωση μαζί με πλήθος κόσμου που διασκέδασαν στο ρυθμούς της παραδοσιακής μουσικής.