Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ & VELONIS TOURS


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΚΑΡΟΥΣ ΣΕΡΡΩΝ

Δημήτρης Γαλάνης:
 «Επιμονή και αφοσίωση στη δουλειά»
Δημήτρης Πόδας:

 «Το επόμενο παιχνίδι απέναντι στο Πέραμα είναι, θεωρώ, καθοριστικής σημασίας και πρέπει να συγκεντρώσουμε όλη τη θετική μας ενέργεια και σκέψη σ΄ αυτό»

Μετά τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τους Ίκαρους στις Σέρρες για το πρωτάθλημα μπάσκετ της Α2, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης και ο αρχηγός της αποστολής Δημήτρης Πόδας, στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου  www.pierikosbc.gr έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:
Δημήτρης Γαλάνης - προπονητής Πιερικού Αρχελάου: «Δεν ήμασταν τόσο κακοί στο παιχνίδι με τους Ίκαρους, ήμασταν άστοχοι και μετά νευρικοί και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά με την είσοδο δυο έφηβων μας. Δεν πειράζει. Πρέπει και αυτά τα παιδιά να πάρουν το βάπτισμα του πυρός. Είχαμε μια πολύ δύσκολη σειρά με Αρκαδικό, Πάτρα και Ίκαρους εκτός και Ελευσίνα εντός. Επιμονή και αφοσίωση στη δουλειά».
Δημήτρης Πόδας – αρχηγός αποστολής: «Σύμφωνα με την εικόνα που παρουσίασε η ομάδα στους τελευταίους αγώνες, περιμέναμε στο παιχνίδι κόντρα στους Ίκαρους να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι, ώστε να διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας. Αυτό δεν συνέβη, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν επηρεάζει την προσήλωση στους στόχους μας. Το επόμενο παιχνίδι απέναντι στο Πέραμα είναι, θεωρώ, καθοριστικής σημασίας και πρέπει να συγκεντρώσουμε όλη τη θετική μας ενέργεια και σκέψη σ΄ αυτό»
*
Ευχαριστήριο του Πιερικού Αρχελάου
προς το Ταξιδιωτικό Γραφείο «VELONIS TOURS»

Το Δ.Σ. του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος και η ομάδα μπάσκετ του συλλόγου εκφράζουν και δημόσια τις θερμές τους ευχαριστίες προς το Ταξιδιωτικό Γραφείο «VELONIS TOURS» ( http://www.velonistours.gr/) για την ευγενική του χορηγία.