Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Στον Κολινδρό θα είναι η νέα έδρα της Νίκης Αιγινίου


Κατέρρευσε η στέγη του γυμναστηρίου στο Αιγίνιο

ΑΙΓΙΝΙΟ - ΑΠΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ
Υπό το βάρος του χιονιού που πάγωσε λύγισαν οι κολώνες του γυμναστηρίου στο Αιγίνιο και κατέρρευσε η σκεπή του. Το μοναδικό γυμναστήριο της περιοχής που είναι και η έδρα της
πρωτοπόρου της βαθμολογίας του πρωταθλήματος Α2 ανδρών κρίθηκε ακατάλληλο...

Στον Κολινδρό θα είναι η νέα έδρα της Νίκης Αιγινίου.
και κανείς δεν ξέρει πότε θα επαναλειτουργήσει. 
Μεγάλη είναι η ζημιά για τα σωματεία και τις ομάδες. Η Νίκη Αιγινίου θα μετακομίσει στον Κολινδρό αλλά αυτό είναι το λιγότερο. 
Το ευτύχημα είναι που λόγω του κρύου δεν υπήρχαν προπονήσεις ή αγώνες ομάδων και ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς. Η καταστροφή είναι μεγάλη για όλες τις ομάδες της περιοχής και τα τμήματα υποδομής. Χαρακτηριστική είναι η επιστολή αγωνίας αναγνώστριας του volleynews.gr..
Η επιστολή:
Πόσο αλήθεια κοστολογείται η ανθρώπινη ζωή;
Ευτυχώς, που σήμερα (12/2/2012) λόγω των καιρικών συνθηκών το κλειστό γυμναστήριο Αιγινίου δε φιλοξένησε αγώνες, ούτε είχε προπονήσεις ομάδων. Διαφορετικά, θα θρηνούσαμε θύματα, αφού οι κολώνες του γυμναστηρίου, που στήριζαν την οροφή του, λύγισαν σαν τραπουλόχαρτα και η σκεπή όλη κατέρρευσε.
Δεν είναι περίεργο και ύποπτο που αποθήκες με σκεπές στην γύρω περιοχή με κόστος κατασκευής σαφώς πολύ χαμηλότερο -γιατί δεν έχουμε να κάνουμε με δημόσια έργα- δεν έπαθαν την παραμικρή ζημιά από την χιονόπτωση που έφτασε στο ύψος των 40 εκατοστών (αλήθεια, τι θα γινόταν, αν ήταν παραπάνω;) ενώ το γυμναστήριο, που φιλοξενεί καθημερινά δεκάδες αθλητές όλων των ηλικιών, με τη πρώτη χιονόπτωση πρόδωσε τους κατασκευαστές του και αποκάλυψε την ποιότητα των υλικών και της δουλειάς τους.
Ευτυχώς, δεν είχαμε θύματα!
Δυστυχώς, από ότι φαίνεται θα μείνουνε άστεγες ομάδες∙ oμάδες μικρών παιδιών και ομάδες ενηλίκων του βόλεϊ και του μπάσκετ που μας κάνουν περήφανους με τις επιδόσεις τους πανελλαδικά!
Άραγε, θα υπάρξει τουλάχιστoν η «αιδώς» και η «ευψυχία» να αναζητήσουν και να τιμωρήσουν τους υπεύθυνους;