Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ουρές για ένα εσώρουχο του Beckham!!!


Αν και το κρύο σήμερα στο Λονδίνο ήταν τσουχτερό και το θερμόμετρο το μεσημέρι δεν ξεπερνούσε τους 2 βαθμούς, εκατοντάδες Βρετανοί και τουρίστες στήθηκαν από νωρίς στην ουρά, για να
θαυμάσουν από κοντά το είδωλο τους.

Έξω από κατάστημα γνωστής αλυσίδας ρούχων στην Regents Street, δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από θαυμαστές του David Beckham, οι οποίοι έσπευσαν να δουν και να φωτογραφήσουν από κοντά τον διάσημο ποδοσφαιριστή. Βέβαια, στην σημερινή του εμφάνιση ο Beckham είχε τον ρόλο του σχεδιαστή μόδας, αφού ο λόγος του πανικού στο κέντρο του Λονδίνου δεν ήταν άλλος από την παρουσίαση της δικής του σειράς αντρικών εσωρούχων. 






Ο David εμφανίστηκε στην παρουσίαση της collection του , ντυμένος πολύ απλά και σε καλή διάθεση. Μάλιστα, μπήκε από την κεντρική είσοδο του καταστήματος χαιρετώντας τους φαν του που λίγο έλειψε να τον ποδοπατήσουν από τον ενθουσιασμό τους! 

   




Τα αντρικά εσώρουχα με την υπογραφή του διάσημου ποδοσφαιριστή και γόη, αναμένεται να να γίνουν ανάρπαστα, κυρίως φυσικά από το γυναικείο κοινό, που θα σπέυσουν να αγοράσουν ένα συλλεκτικό κομμάτι, για τους αγαπημένους τους, με την ελπίδα μία φανέλα με την υπογραφή του Beckham, να τους μεταμορφώσει στον άντρα των ονείρων τους! 




ΦΩΤΟ: splash/www.iml.gr


http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=121334&catID=11