Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ετήσια σύμβαση συντήρηση και επισκευής των 62 υπηρεσιακών αυτοκινήτων της Π.Κ.Μ

Προκηρύξεις

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ετήσια σύμβαση συντήρηση και επισκευής των 62 υπηρεσιακών αυτοκινήτων της Π.Κ.Μ. (1/2/2012)


Σας γνωρίζουμε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα προχωρήσει στην διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, για την ετήσια συντήρηση των 62 υπηρεσιακών αυτοκινήτων της Π.Κ.Μ.(επισυνάπτεται πίνακας με τις μάρκες ,τύπους και κυβικά των υπηρεσιακών αυτοκινήτων).

Η Προϋπολογισθείσα δαπάνη της εν λόγω ανάθεσης ανέρχεται στο πόσο των 24.000,00€, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι οφείλουν να καταθέσουν μαζί με την οικονομική προσφορά τους:

1) Αδεία λειτουργίας που να αναγράφεται “ Συνεργείο Μηχανικών Μερών” ή “Γενικό Συνεργείο Αυτοκινήτων”.

2) Αδεία ασκήσεως επαγγέλματος του ίδιου ή ενός από το απασχολούμενο προσωπικό σε ακριβές αντίγραφο.

Ανάδοχος του εν λόγω έργου θα αναδειχθεί ο προσφέρων ο οποίος θα προσφέρει το μεγαλύτερο ποσοστό έκπτωσης επί του Επικαιροποιημένου Εγκεκριμένου Τιμοκαταλόγου του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων Ν. Θεσσαλονίκης, όπως αυτός έχει αναπροσαρμοστεί στα σημερινά δεδομένα για κάθε επιμέρους μάρκα αυτοκινήτου(Επισυνάπτεται Τιμοκατάλογος).

Σημειώνεται ότι στις εργασίες που δεν αναφέρεται η τιμή, θα γίνεται αξιολόγηση της εργασίας από τον ανάδοχο και κατόπιν θα ακολουθεί διαπραγμάτευση της τιμής μεταξύ αναδόχου και αρμόδιας επιτροπής παραλαβής. Το ίδιο θα ισχύει και για τα αυτοκίνητα DAIHATSU TERIOS,και LAND ROVER τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στον Εγκεκριμένο Τιμοκατάλογο του Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Ιδιοκτητών Συνεργείων Επισκευής Αυτοκινήτων Ν. Θεσσαλονίκης. Στην περίπτωση που θα υπάρξουν ισότιμες προσφορές μεταξύ των υποψηφίων τότε ο τελικός ανάδοχός θα προκύψει κατόπιν διαπραγμάτευσης μεταξύ αυτών των υποψηφίων.

Η εκτέλεση του έργου θα γίνεται ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των υπηρεσιών της ΠΚΜ, με σειρά προτεραιότητας .

Οι ενδιαφερόμενοι δύνανται να καταθέσουν την οικονομική τους προσφορά σε σφραγισμένο φάκελο μέχρι τις 06/02/2012 και ώρα 13:30 μ.μ. στην Γραμματεία της Π.Κ.Μ., Βασ. Όλγας 198. Πληροφορίες θα δύνονται από το τμήμα Προμηθειών της Δ/νσης Οικονομικού στο τηλ: 2313319678.



Σχετικά Αρχεία
Αρχείο

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ετήσια σύμβαση συντήρηση και επισκευής των 62 υπηρεσιακών αυτοκινήτων της Π.Κ.Μ.