Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Εντυπωσιακή η συμμετοχή της Π.Κ.Μ. στη Διεθνή έκθεση «Agrotica 2012»


Από τις 1 έως τις 5 Φεβρουαρίου 2012, πραγματοποιήθηκε η Διεθνής Εκθεση «AGROTICA 2012» στις εγκαταστάσεις της Δ.Ε.Θ.
Πρόκειται για τη μεγαλύτερη Κλαδική Εκθεση των Βαλκανίων, που συγκέντρωσε
το ενδιαφέρον περισσοτέρων από 70.000 επισκεπτών, τόσο Ελλήνων όσο και διάφορων γειτονικών χωρών.
Η Π.Κ.Μ. συμμετείχε με ένα εντυπωσιακό και καλαίσθητο περίπτερο 110 τ.μ. στην Εκθεση, προβάλλοντας ένα μεγάλο πλήθος από τα τοπικά παραδοσιακά  προϊόντα και τις επιχειρήσεις που τα παράγουν - μεταποιούν. Την ευθύνη οργάνωσης και λειτουργίας του περιπτέρου είχαν οι υπάλληλοι Γιώργος Σαλιάγκας της Π.Ε. Ημαθίας και οι κ. Δραγατίδου Ελένη και Καραλή Γλυκερία από την Αντιπεριφέρεια Αγροτικής Ανάπτυξης.
Στο περίπτερο είχε συμμετοχή και η Π.Ε. Ημαθίας με χώρο περίπου 15 τ.μ. στο οποίο προβλήθηκαν τα τοπικά προϊόντα (κρασιά, κομπόστες, χυμοί κ.λ.π.). Πολλοί ήταν οι επαγγελματίες του Νομού που είτε με την αυτοπρόσωπη παρουσία τους είτε μέσω των προϊόντων τους προώθησαν και διαφήμισαν τις επιχειρήσεις τους.
Το περίπτερο της Π.Κ.Μ. βραβεύτηκε από τη Διοίκηση της Δ.Ε.Θ. για την οργανωμένη του παρουσία στην Εκθεση, βραβείο που παρέλαβε ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Δ. Ευθυμιάδης, παρόντος του κ. Παν. Ψωμιάδη, Αντιπεριφερειαρχών και στελεχών της Κ.Μ.
Το stand της Ημαθίας επισκέφθηκαν ο Υφυπουργός κ. Γιάννης Δριβελέγκας, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Καραπαναγιωτίδης, ο βουλευτής Ημαθίας κ. Α. Τόλκας, ο Πρόεδρος της HELEXPO κ. Πάρις Μαυρίδης και πολλοί άλλοι.