Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

Σύντροφοι και παλληκάρια… γίνατε μαλλιά κουβάρια!


Ήταν να το δούμε κι αυτό στην Ελλάδα του 2012!!! Τον πάλαι ποτέ διαλάμψαντα, ως υφυπουργό των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, επί Ανδρέα .Γ.Παπανδρέου και Κώστα Σημίτη,να μετατρέπει την Ελλάδα σε
ένα ατελείωτο ΡΟΝΤΑΙΟ,εξαιτίας μίας παράβασης του ΚΟΚ, απ’αυτές που εκατομμύρια των Ελλήνων διαπράττουν καθημερινά.



Σχόλιο του ΣΩΤΗΡΗ Μ.ΤΖΟΥΜΑ,ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΟΥ


Και άλλες απ’αυτές, τις πληρώνουν ακριβά οι πρωταγωνιστές τους(συνήθως οι απλοί πολίτες),ενώ κάποιες άλλες δεν τις μαθαίνουμε ποτέ…Ιις καλύπτει το δίκαιον του ισχυροτέρου,που είναι είδος που πλεονάζει στη χώρα μας!!

Κακά τα ψέμματα,φίλοι αναγνώστες. Γιαυτό ας μάθουμε επιτέλους, να μιλάμε τη γλώσσα της αλήθειας…”Γνώσεσθε την αλήθεια και η αλήθεια ελευθερώσει ημάς!”,λέγανε οι παλαιοί που ήξεραν κάτι παραπάνω από εμάς!

Αν,λέγω αν,ο κ.Κουλούρης, ήταν εν ενεργεία βουλευτής και ίσως και υπουργός,ανεξαρτήτως κόμματος;,πιστεύετε οτι θα γινότανε γνωστό το επεισόδιο αυτό που έκανε τον μονίμως οργισμένο τελευταία, για την κατάντια του πολιτικού μας συστήματος Κίμωνα–λές κι ο ίδιος δεν συμμετείχε ποτέ σε αυτό—να ωρύεται και να επιρρίπτει ευθύνες σε όλους τους άλλους,εκτός προς τον εαυτό του…Λες και μας προέκυψε στην πολιτική από παρθενογένεση..!!Ε, όχι κι έτσι,,,΄Έλεος!!.

Κατανοώ την οργή του Κίμωνα Κουλούρη,…διότι ο άνθρωπος ξέρει,ως παλαιός πολιτικός που είναι, οτι όλοι οι συνάδελφοί του κάνουν παραβιάσεις του ΚΟΚ ακόμη και μέρα μεσημέρι.Μείνετε μία μέρα έξω από τη Βουλή,επί της Βασ.Σοφίας και θα διαπιστώσετε του λόγου το αληθές,,,Ολα τα βουλευτικά και υπουργικά αυτοκίνητα παρανομούν μπροστά στα αδιάφορα μάτια μας!! Κι αν κάποιος συλληφθεί να παρανομεί,δεν υφίσταται καμία συνέπεια του νόμου.Αντιθέτως φεύγει ανενόχλητος!΄

Αλήθεια,τί να πρωτοθυμηθούμε??

Ποιός,μπορεί να ξεχάσει το επεισόδιο,με βουλευτή της ΝΔ ,από νησιωτικό νομό του Αιγαίου,που έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα στον περιφερειακό Καρέα και προσέκρουσε σε κολόνα,αν δεν κάνω λάθος, της ΔΕΗ,σκοτώνοντας ακαριαία, την κατά πολλά έτη νεότερ,πολύ όμορφη συνεπιβάτιδά του??Μήπως τιμωρήθηκε ο εν λόγω κύριος για τη ζωή του νέου κοριτσιού, που πήρε στο λαιμό του??Κάθε άλλο..!!.Ούτε η δικαιοσύνη της πατρίδας μας ,που αποτελεί τον θεματοφύλακα του δικαίου, αλλ’ούτε ούτε και ο λαός του νομού του, που τον αναδείκνυε στην πολιτική σκηνή, τον έστειλε στα αζήτητα,μετά από αυτή την ειδεχθή και αποτρόπαια πράξη του….Από βουλευτής που ήταν,,στην επόμενη τετραετία, αναδείχθηκε σε δήμαρχο του πρώτου Δήμου του νησιού του!!!!Το άτυχο κορίτσι,όμως έφυγε δια παντός…Μόνο η καλή της μητέρα, τη θυμότανε μέχρι πριν από λίγο καιρό..Οι άλλοι την ξεχάσαμε…κι έφυγε τόσο νέα!!

Και δεν είναι το μόνο περιστατικό που γνωρίζουμε.Υπάρχουν πολλά περισσότερα,που μένουν για πάντα στο σκοτάδι!Πριν λίγο καιρό υπήρξα αυτόπτης μάρτυρας ενός επεισοδίου. με πρωταγωνιστή προβεβλημένο πολιτικό,ο οποίος κάνει ,πανάθεμά τον, και τον θεοφοβούμενο κσι εκμεταλλεύεται στο έπακρον τα ιερά ψηφαλάκια!!!Εχάτως μάλιστα δίνει τα ρέστα του στις πολιτικές κωλοτούμπες!

Και τι δεν είπε ο θεομπαίχτης, στο πλήρωμα του περιπολικού που ΤΟΛΜΗΣΕ,να σταματήσει τον παρανομήσαντα μεγάλο πολιτικό άνδρα!!Τί Παναγίες,τί Χριστούς,τί Σταυρούς….Και την επόμενη μέρα δεν δίσταζε να τα βάλλει με τους…αντίχριστους και τους δήθεν άθεους, που ζητούν να ξεριζώσουν την πίστη μας από τις καρδιές μας!!Τέτοια υποκρισία και τοσος πολιτικός αμοραλισμός!

Και για όσους δυσπιστούν,το επεισόδιο αυτό,έλαβε χώρα μπροστά στο ξενοδοχείο ΚΑΡΑΒΕΛ. Για την ιστορία κράτησα τα ονόματα του πληρώματος του περιπολικού!!

Οχι δε βγήκε ποτέ προς τα έξω το επεισόδιο αυτό,το οποίο δεν συνέβη στίς 3 το πρωί…αλλά στις 10 το βράδυ!!!!

Πάντως εξαιτίας αυτού του γεγονότος, με πρωταγωνιστή τον Κίμωνα Κουλούρη,κι ύστερα απ’όλη αυτή την παραφιλολογία που αναπτύχθηκε,γίναμε σοφότεροι ως προς τούτο…Για να ανέλθει επί των ημερών του Ανδρέα Γ.Παπανδρέου, ένας νεόκοπος και άγνωστος-πλην όμως φιλόδοξος– πολιτικός την κλίμακα της ιεραρχίας ,αρκεί να διέθετε ανά χείρας, το ισχυρότερο εισιτήριο του μέσου,της εποχής εκείνης,που ακούει στο όνομα Μιμή Παπανδρέου

Αυτή η δύσμοιρη ανέβασε πολύ ψηλά, πολλούς από τους σύγχρονους πρωταγωνιστές της πολιτικής μας σκηνής…Τόσο ψηλά,ώστε να κάνουν σήμερα όλοι αυτοί, οτι δεν την γνωρίζουν…Και να την αφήνουν να εκποιεί προσωπικά της αντικείμενα, για να τα βγάλει πέρα,για να ζήσει!

Δεν ξέρω αν ο Παπουτσής είναι αγνώμων προς τον Κίμωνα Κουλούρη,που τον γνώρισε στη Μιμή κι αυτή τον γνώρισε στον Ανδρέα,ώστε να έχει την εξέλιξη που είχε και να είναι εδώ που είναι σήμερα!!!

Το βέβαιο είναι οτι υπάρχουν πολλοί μέσα στο ΠΑΣΟΚ, που είναι αγνώμονες κυρίως προς την Μιμή!Αν και το ξέραμε, μας το επιβεβαίωσε κατά τρόπο αισχρό, η του Κίμωνος Ιστορία!!!


http://www.kentrinews.gr/