Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στους Νέους Αγρότες Πιερίας


Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου στην Ένωση Νέων
Αγροτών Πιερίας, την Τρίτη, 10 Ιαν 2012, στην αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας.
Η Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΝΑ Πιερίας έγινε αμέσως μετά την επιτυχημένη και αναλυτική παρουσίαση της νέας Κοινής Γεωργικής Πολιτικής από τους Ευρωβουλευτές κκ Γεώργιο Παπαστάμκο και Σπύρο Δανέλλη στις 4 Ιαν 2012 με την φιλοξενία από την κα Σοφία Μαυρίδου, στην αίθουσα της ΠΕ Πιερίας παρουσία της βουλευτού κας Μ. Μίχου, Περιφερειακών Συμβούλων (Τσιμήτρης Δημ, Μακρίδης Νίκος, Παπαχρήστος Γρηγ), του πρώην Νομάρχη κ. Γ. Παπαστεργίου, εκπροσώπων θεσμών και δομών και πολλών άλλων.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Νέων Αγροτών Πιερίας, αμέσως μετά την εκλογή των μελών του στις 10 Ιαν 2012, συγκροτήθηκε σε σώμα και η σύνθεσή του είναι:

Πρόεδρος Δαλαμήτρας Δημήτρης
Αντιπρόεδρος Κούρτης Απόστολος
Γεν. Γραμματέας Τσιφτίδης Ιωάννης
Ταμίας Δημαλής Ιωάννης
Τακτικό Μέλος Παντούλης Ιωάννης
Παπαγεωργίου Αντώνης
Νταούκας Ιωάννης
Αναπλ. Μέλος Στεφανίδης Νικόλαος
Σεμερτζίδης Αλέξανδρος

Αντιπρόσωποι στην Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών εξελέγησαν με την σειρά η κα Παπούλια Κερασία, ο κ. Σεμερτζίδης Αλέξανδρος και ο κ. Τσιφτίδης Ιωάννης, ενώ για την ελεγκτική οικονομική διαδικασία εξελέγη ο κ. Κατής Δημήτριος.
Την άψογη διαδικασία υλοποίησε η Εφορευτική Επιτροπή με τους κκ Αθανάσιο Καραγεώργο, Μαλάμο Διονύση και Χελιδονόπουλο Δημήτρη.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΝΑ Πιερίας παραλαμβάνει μια πολύ ζωντανή Ένωση Νέων Αγροτών, που ξεκίνησε από μια πρόταση της κας Κερασίας Παπούλια και την πρώτη συνάντηση-συζήτηση στην Ράχη (στον φιλόξενο Συνεταιρισμό με τον κ. Δ. Ντούρο), ενημέρωσε με 17 περίπου εκδηλώσεις με την συνεργασία του κ. Δ. Μιχαηλίδη, σε ένα οκτάμηνο, όλους όσους θα ήθελαν να είναι ενήμεροι, έκανε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για να γίνει θεσμική Αγροτική Συνδικαλιστική Οργάνωση, διεκδίκησε και πέτυχε να φέρει στην Πιερία το 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νέων Αγροτών (6-9/9/2012) και είναι έτοιμη να συμμετέχει ενεργά στην συνδιαμόρφωση των προτάσεων στρατηγικής αγροτικής ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια.


Για την καταγραφή, Δημήτρης Μιχαηλίδης, 6998282382