Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012

Συνάντηση του Αναπλ. Περιφερειάρχη Δ. Ψωμιάδη με το Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Ν. Θεσσαλονίκης


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ποντιακών Σωματείων Ν. Θεσσαλονίκης (Σ.ΠΟ.Σ. Ν. Θεσσαλονίκης) δέχθηκε σήμερα Πέμπτη 12 Ιανουαρίου 2012 ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης
Κεντρικής Μακεδονίας Διονύσης Ψωμιάδης, στο γραφείο του, παρουσία του Παναγιώτη Ψωμιάδη.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε ιδιαίτερα φιλικό κλίμα, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης συνεχάρη το Δ.Σ. του Συνδέσμου για το σημαντικό έργο που επιτελούν και το μεγάλο αγώνα που δίνουν για τη διατήρηση της ποντιακής ιδέας, των αξιών, των ηθών και των εθίμων του Ποντιακού Ελληνισμού και τη διαφύλαξη του ποντιακού πολιτισμού. Επίσης, τους διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας θα είναι δίπλα τους, αρωγός και συμπαραστάτης στις πρωτοβουλίες τους, στο πλαίσιο πάντα των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων της.
«Εμείς οι Πόντιοι δεν ξεχνούμε την πατρώα γη. Η προσφορά σας αποτελεί σημείο αναφοράς σε μια εποχή που η ηθική και πολιτισμική κρίση ισοπεδώνει την ταυτότητα του Γένους. Κρατήστε ψηλά τις μνήμες και τις θύμησες του Πόντου, ζωντανή τη σφραγίδα του Πόντου στην ιστορία του τόπου μας»σημείωσε με έμφαση ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Δ. Ψωμιάδης.