Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2012

ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΟΥ ΑΙΣΧΟΥΣ

Τον βάφτισαν «κοινωνικό διάλογο», και ο λόγος είναι να συγκαλύψουν τη βρωμιά τους μέσα σε ένα επικίνδυνο αλλά κοινωνικά αποδεκτό περιτύλιγμα.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Και σ αυτό τον επικίνδυνο διάλογο προαποφασισμένων, προσέρχεται η
χρεοκοπημένη ηγεσία της ΓΣΕΕ.

Να παζαρέψει τι??? Την έκταση της μιζέριας, της δυστυχίας, της απελπισίας και της ανέχειας αυτών που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί???
Να συζητήσει τι??? Επικοινωνιακά τρυκ που θα εξασφαλίσουν επικοινωνιακή διέξοδο στους δοτούς της κατοχικής συγκυβέρνησης, προκειμένου να μην δείξουν το αποκρουστικό τους πρόσωπο, επιβάλλοντας με νομοθετική ρύθμιση το μακέλεμα του βασικού μισθού???
Να μεταπείσει ποιους??? Τα ορκισμένα ανδρείκελα των συμμοριών που επιτελούν αδίστακτα διατεταγμένη υπηρεσία για λογαριασμό των εντολέων τους???
Να συνδιαλλαγεί με ποιους??? Με μια κλίκα αδίστακτων που η μόνη παραγωγική επένδυση που κατάφεραν να εξασφαλίσουν, είναι η επένδυση στη μαζική αυτοκτονία των πολιτών αυτής της χώρας???

Ας πούμε τα πράγματα με τα όνομά τους…

Ετοιμάζουν σφαγή. Και οι προσκυνημένες κορδελιάστρες της ΓΣΕΕ, πάνε να παζαρέψουν το χρώμα του σάβανου για το σύνολο των εργαζομένων.
Δεν πρόκειται για διάλογο. Πρόκειται για ένα πρόστυχο και σικέ παιχνίδι με στόχο το μαζικό κοινωνικό αποπροσανατολισμό, προκειμένου να δρομολογηθούν ανεμπόδιστα όλα τα προαποφασισμένα...


Δεν πρόκειται να υπερασπιστούν ασυμβίβαστα το δικαίωμα των εργαζομένων σε μια αξιοπρεπή ζωή. Επιδιώκουν να δρομολογήσουν μια πορεία αργού και βασανιστικού θανάτου για το σύνολο της Ελληνικής κοινωνίας, υπονομεύοντας και τα τελευταία ψήγματα των στοιχειωδών κεκτημένων τους.
Δεν πρόκειται να διεκδικήσουν περικοπή υπερκερδών και επαναδιάθεση των υπεξαιρεμένων ολόκληρων δεκαετιών. Αυτό που θα επιχειρήσουν είναι να νομιμοποιήσουν πολιτικές μιζέριας και πρωτοφανούς δυστυχίας για την κοινωνία ολόκληρη.
Δεν πρόκειται να απαιτήσουν την άμεση και χωρίς όρους κατάργηση χαρατσιών και φόρων υποτέλειας στο σουλτανάτο της Γκεστάπο. Πρόκειται να παζαρέψουν το επίπεδο της προαποφασισμένης μιζέριας, θεσμοθετώντας την απόγνωση για τον Έλληνα εργαζόμενο.

Αν αυτοί οι σκιτζήδες του «συνδικαλιστικού» κινήματος είχαν τη διάθεση να εκπροσωπήσουν τους έλληνες εργαζόμενους, τότε…

-Δε θα κωλοτρίβονταν στα πολιτικά σαλόνια που αποφασίζονται οι δολοφονικές πολιτικές, αλλά θα επέλεγαν το πεζοδρόμιο της ανατροπής τους και της παραδειγματικής τιμωρίας των άθλιων εμπνευστών αυτών των πολιτικών.

-Δε θα συνομιλούσαν στην «τριμερή» των δολοφόνων αυτής της κοινωνίας, αλλά θα οργάνωναν την πάλη της και τον ξεσηκωμό της για την ανατροπή των δολοφόνων της και των δολοφονικών τους πολιτικών.

-Δε θα λειτουργούσαν ως συμπληρωματικοί κολαούζοι νομιμοποιώντας με τη θλιβερή παρουσία τους το έγκλημα, αλλά θα πρωτοστατούσαν στον αγώνα για την άμεση ανατροπή του.

Αυτή είναι η ηγεσία της ΓΣΕΕ. Ένα τσούρμο εργατοκάπηλων κουκουλοφόρων, που επιχειρούν, μακριά από την κοινωνία, και σε αντιπαράθεση μαζί της να παζαρέψουν τη μοίρα της στο παζάρι του αίσχους.

Οι δοτοί με τους δοτούς… Όμοιος ομοίω… Και η κοπριά στα λάχανα.

http://ellinikoforum.blogspot.com/2012/01/blog-post_1866.html


Δια χειρός cristina