Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Εύγε στην ΕΛΑΣ: Αντί να πάει αυτόφωρο, πήγε σπίτι του ο Κουλούρης!


Οποιοσδήποτε άλλος πολίτης είχε κάνει αυτά που φέρεται να έκανε ο τέως υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Κίμων Κουλούρης θα την έβγαζε, δίχως άλλο, το Σαββατοκύριακο στο κρατητήριο. Η… ευαισθησία
όμως της ηγεσίας της ΕΛΑΣ, φυσικής και πολιτικής, έσωσε τον τσαμπουκά τέως πολιτικό από αυτό το μαρτύριο. Αντ΄ αυτού έφυγε με το πολυτελές ΙΧ του σαν κύριος και πήγε σπίτι του να κοιμηθεί.

Και μόλις ξύπνησε άρχισε να κάνει και δηλώσεις του τύπου… δεν τον «πάτησα» τον αστυνομικό, αλλά πήγα να παρκάρω, όπως χαρακτηριστικά είπε ο… παμπόνηρος πολιτικός.

Η εισαγγελία δηλώνει μαύρα μεσάνυχτα για το επεισόδιο και όπως πάνε τα πράγματα, να δείτε που στο τέλος θα ζητήσει και τα ρέστα ο Κουλούρης.

Γιατί στην Ελλάδα των… Παπουτσήδων και των… Κουλούρηδων έτσι λειτουργεί η δημοκρατία- τρομάρα τους!

Θυμίζουμε πως ο Κουλούρης το βράδυ του Σαββάτου παραβίασε 4 (!!!) φωτεινούς σηματοδότες και σε έλεγχο της ομάδας ΔΙΑΣ αρνήθηκε να δώσει τα στοιχεία του, ενώ σύμφωνα με την αστυνομία διαπληκτίστηκε με αστυνομικούς στη συμβολή των οδών Βουλιαγμένης και Καλλιρρόης και προσπάθησε να φύγει με αποτέλεσμα να τραυματίσει 25χρονο αστυνομικό στο πόδι.

Ο κ. Κουλούρης μεταφέρθηκε στο τμήμα τροχαίας Καισαριανής και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.

Σύμφωνα με την κατάθεση του αστυνομικού που τραυματίστηκε, ο πρώην βουλευτής πάτησε γκάζι κι έπεσε πάνω του, κάτι όμως που αρνείται ο πρώην υπουργός, επισημαίνοντας ότι είπε στους αστυνομικούς να … κάνουν στην άκρη για να παρκάρει.

Ο κ. Κουλούρης μάλιστα χαρακτήρισε “απαράδεκτο” το γεγονός οτι του ζήτησαν τα στοιχεία του, τη στιγμή που τους είχε ήδη πει το όνομά του και προσπαθεί να πείσει με το επιχείρημα πως εάν τον είχε πατήσει με την Μερσεντές δεν θα είχε πάθει μόνο διάστρεμμα!!!

Η Τροχαία από την πλευρά της, δεν εξηγεί πώς ακριβώς τραυματίστηκε ο αστυνομικός και στην επίσημη ανακοίνωση γίνεται λόγος για…ατύχημα.


http://www.kentrinews.gr