Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ



Παγκράτι - Πιερικός Αρχέλαος

Δ. Κυριακού:
«Με τρείς ήττες στην έδρα μας είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε μια ακόμα εκτός έδρας νίκη»

Θ. Μολυβδάς:

«Θα πάμε προετοιμασμένοι και ενωμένοι για να πετύχουμε μια νίκη η οποία θα μας δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια»

Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ. στην Αθήνα

Για νίκη και μόνο κατεβαίνει στην Αθήνα ο Πιερικός Αρχέλαος, όπου το απόγευμα του Σαββάτου στις 5,00 στο γήπεδο ΜΕΤΣ Α΄ θα φιλοξενηθεί από τον Α.Ο. Παγκρατίου.

Αφού και η γηπεδούχος ομάδα βρίσκεται στην ίδια βαθμολογική θέση με την ομάδα της Κατερίνης, εκ των πραγμάτων θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι μιας και οι δύο ομάδες έχουν την … ίδια ανάγκη.

Για τον αγώνα, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Κυριακού, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Είναι ένα παιχνίδι με μία από τις ιστορικότερες ομάδες της κατηγορίας και σε μία πάρα πολύ θερμή έδρα. Και η δύο ομάδες θέλουν πάση θυσία την νίκη και πιστεύω ότι θα γίνει ένα συναρπαστικό παιχνίδι. Αυτή είναι μία από τις στιγμές που τα λόγια δεν έχουν ουσία και που οι πράξεις δείχνουν την ποιότητα του χαρακτήρα και το σθένος μίας ομάδας».

Επίσης δήλωση για το παιχνίδι έκανε και ο Θανάσης Μολυβδάς, βοηθός του Δημήτρη Κυριακού, ο οποίος είπε: «Ένα κομβικό παιχνίδι και για τις δυο ομάδες γιατί, κακά τα ψέματα, ο χαμένος φαίνεται να μένει πίσω στην προσπάθεια που θα κάνουν πολλές ομάδες φέτος για να σωθούν. Με τρείς ήττες στην έδρα μας είμαστε υποχρεωμένοι να κυνηγήσουμε μια ακόμα εκτός έδρας νίκη, όπως κάναμε στο Πέραμα, σε μια σκληρή έδρα, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ καλές μονάδες. Το Παγκράτι έχει επτά έμπειρους αθλητές με δυνατότητα να κερδίσουν ο καθένας μόνος του ένα παιχνίδι! Παρόλα αυτά εμείς θα πάμε προετοιμασμένοι και ενωμένοι για να πετύχουμε μια νίκη η οποία θα μας δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια».