Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Συνάντηση του Αναπλ. Περιφερειάρχη Δ. Ψωμιάδη και της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σ. Μαύρίδου με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό πραγματοποίησαν ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Δ. Ψωμιάδης και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σ. Μαυρίδου το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011 στα Τρίκαλα Θεσσαλίας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του αγώνα μπάσκετ που διεξήχθη μεταξύ του Συλλόγου Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος και των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών της Μπαρτσελόνα, στο κλειστό γυμναστήριο Τρικάλων.
Με την ευκαιρία της συνάντησης, ο Αν. Περιφερειάρχης Δ. Ψωμιάδης και η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας Σ. Μαυρίδου συζήτησαν διεξοδικά με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό το θέμα της προστασίας, αξιοποίησης και προβολής του Ολύμπου, που αποτελεί το πιο φημισμένο βουνό, παγκόσμιο σύμβολο και μνημείο της παγκόσμιας κληρονομιάς. Διατυπώθηκαν προτάσεις και συζητήθηκαν στοχευμένες δράσεις για την καλύτερη δυνατή πολιτιστική και τουριστική ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής του Ολύμπου ενώ συμφωνήθηκε να επαναληφθεί η συζήτηση και να δρομολογηθεί άμεσα διαβούλευση για τα συγκεκριμένα ζητήματα με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.