Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Τέλος στο βάναυσο και ανήθικο εμπόριο γούνας

Με το σύνθημα "Αν ο άνθρωπος έπρεπε να φοράει γούνα, θα είχε προνοήσει η φύση", φιλοζωικές και οικολογικές οργανώσεις της Θεσσαλονίκης διοργανώνουν εκδήλωση για την ευαισθητοποίηση και μαζική αντίδραση όλων στη φρίκη του αιματοβαμμένου εμπορίου
γούνας

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση Τύπου, στόχος είναι να ενημερωθούν όλοι οι συμπολίτες μας για την τραγική αλήθεια που κρύβεται πίσω από ένα «εντυπωσιακό» γούνινο παλτό και για τις φρικτές συνθήκες διαβίωσης και θανάτου των γουνοφόρων ζώων.

Στόχος είναι να συνταχθούμε όλοι στον κοινό παγκόσμιο αγώνα και να στείλουμε το ηχηρότερο μήνυμα καταδίκης σε μόδιστρους και επιχειρηματίες, καθώς και στις ανάλγητες κυβερνήσεις, που αντί να προωθήσουν και να στηρίξουν οικονομικά έντιμες και οικολογικές παραγωγές, εξακολουθούν να χαϊδεύουν το …τρίχωμα των εμπόρων του θανάτου!

Στόχος είναι να αντιληφθούμε επιτέλους όλοι ότι όποιος φοράει σήμερα γούνα δεν γίνεται όμορφος, αλλά συνειδητά ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΕ ΕΝΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.

Η εκδήλωση - διαμαρτυρία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στις 6 με 9 το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Ικτίνου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιό της θα διανεμηθεί ενημερωτικό υλικό και θα προβληθούν βίντεο με συγκλονιστικά ντοκουμέντα, που αποκαλύπτουν το μέγεθος της ανθρώπινης φρίκης και εξουσίας εναντίον ανυπεράσπιστων ζώων.

Συνεργάζονται η Δράση για την Άγρια Ζωή, το Ελληνικό Κέντρο Περίθαλψης Άγριων Ζώων, το Ζωοφιλικό Σωματείο «Ο Άργος» και η Οικολογική Κίνηση Θεσσαλονίκης.


nooz