Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ο Αυτιάς κοντά στον Alpha

REPORTER

Την οριστική απόφαση να φύγει από το Alter, και να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιον άλλο τηλεοπτικό σταθμό, φαίνεται ότι έχει πάρει ο Γιώργος Αυτιάς, στο περιθώριο του αδιεξόδου στο οποίο έχει
οδηγηθεί το κανάλι του Μπουρναζίου, λόγω και των δικαστικών εκκρεμοτήτων του Κώστα Γιαννίκου.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο Γιώργος Αυτιάς βρίσκεται σε συζητήσεις με άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, έγκυρες εκτιμήσεις ωστόσο αναφέρουν ότι προετοιμάζεται μεθοδικά η επιστροφή του στην τηλεόραση του Alpha, προκειμένου να αναλάβει την πρωινή ζώνη.

Ο Γιώργος Αυτιάς βρέθηκε στο παρελθόν επί σειρά ετών στην τηλεόραση του Alpha, καταφέρνοντας να «χτίσει» μια ανταγωνιστική πρωινή ζώνη, προτού μετακινηθεί στο Alter, μετά και το σχετικό πρέσινγκ που του είχε ασκήσει ο Νίκος Χατζηνικολάου.

Πλέον όμως, και μετά τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Alter, αλλά και των ακόμη πιο δυσοίωνων προοπτικών που διαμορφώνονται, λόγω των δικαστικών περιπετειών του Κώστα Γιαννίκου, ο Γιώργος Αυτιάς εμφανίζεται έτοιμος για το επόμενο βήμα. Που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, θα τον ξαναφέρει στην Κάντζα, στα παλιά λημέρια του.


http://www.statesmen.gr/