Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Η γκάφα του υπουργού στο Twitter!

Το χιλιοτραγουδισμένο «Voulez vous couches avec moi ce soir?» της Λέιντι Μάρμελεϊντ θέλησε να τραγουδήσει ο Γάλλος υπουργός Βιομηχανίας Ερίκ
Μπεσόν στη σύζυγό του, όμως από ένα λάθος πάτημα του κουμπιού βρέθηκε εκτεθειμένος απέναντι σε 14.000 οπαδούς του στο Twitter.

Ο 53χρονος υπουργός δεν έβλεπε την ώρα να επιστρέψει στο σπίτι για να ξαπλώσει με την κατά είκοσι εννέα χρόνια νεότερη σύζυγό του, Γιασμίν Τόρντζμαν, κι έτσι θέλησε να την προετοιμάσει μέσω Twitter με το εξής μήνυμα:

«Μόλις επιστρέψω θα ξαπλώσω. Πολύ κουρασμένος. Μαζί σου;» Ομως, πάνω στη βιασύνη του δεν επέλεξε το όνομα του παραλήπτη, κι έτσι το μήνυμα κοινοποιήθηκε σε όλες τις επαφές του. Τουλάχιστον αυτό είπε εκείνος, προσθέτοντας ότι πήρε ένα μάθημα από την γκάφα του.

«Αυτό θα με μάθει να διαχειρίζομαι καλύτερα τις λίστες των επαφών μου και να μην πατάω κατά λάθος το κουμπί της αποστολής» έγραψε λίγο αργότερα, ενώ ξεκαθάρισε ότι τελικά δεν θα επέστρεφε στο σπίτι του γιατί έπρεπε να πάει στο Κοινοβούλιο.

Ωστόσο, αυτό που δημιούργησε περισσότερο ντόρο δεν ήταν τόσο το γεμάτο υπονοούμενα μήνυμα του υπουργού όσο η αποκάλυψη ότι η σύζυγός του δεν διαθέτει προφίλ στο Twitter!

Η είδηση αυτή θα χαροποίησε σίγουρα την πρώην σύζυγο του Μπεσόν, Σιλβί Μπρουνέλ, η οποία μετά την έκδοση του διαζυγίου τους πέρσι είχε χαρακτηρίσει τον Ερίκ Μπεσόν «μοιχό κατά συρροή» και είχε δηλώσει:

«Με παράτησε για μια γυναίκα που έχει την ηλικία της μεγαλύτερης κόρης μας». Εκείνος τότε, αφού χαρακτήρισε ντροπιαστικά τα σχόλιά της, ξεκαθάρισε ότι η μεγάλη διαφορά ηλικίας στη νέα σχέση του δεν κάνει καμία διαφορά. Μήπως τα δεδομένα αλλάζουν με τη νέα γκάφα; Ιδωμεν.

http://xilopita.blogspot.com/2011/10/twitter_22.html