Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Αποκαλύψεις για συνεργασία αστυνομίας- κουκουλοφόρων

Aggregate Logo
Ταραχή προκάλεσαν οι χθεσινοβραδινές αποκαλύψεις της Αλέκας Παπαρήγα στο Mega για τη συνεργασία της Αστυνομίας με παρακρατικούς και κουκουλοφόρους. Στον σημερινό Ριζοσπάστη
δημοσιεύονται και νέες πληροφορίες , ενώ από τον Περισσό διέρρευσε η πληροφορία ότι έχουν φωτογραφηθεί στιγμιότυπα με κουκουλοφόρους έξω από τη ΓΑΔΑ το βράδυ της Πέμπτης.
Από τις φωτογραφίες πάντως που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο προκύπτει ξεκάθαρα ότι οι κουκουλοφόροι συνεργάζονται με τις αστυνομικές δυνάμεις , αν δεν προέρχονται από αυτές.
Σήμερα στον «Ριζοσπάστη» γίνεται λόγος για δυο στοιχεία: “Το ένα η περίπτωση των τριών αστυνομικών που ντύθηκαν κουκουλοφόροι, το άλλο οι πανηγυρισμοί αστυνομικών και κουκουλοφόρων ότι «τους κάψαμε», έξω από τη ΓΑΔΑ την Πέμπτη τα μεσάνυχτα.
Αλλά υπήρξε και σε δημοσιογραφικό σάιτ στο Ιντερνετ δημοσίευμα, την περασμένη Δευτέρα 17/10/2011, πως οι πληροφορίες που έφτασαν στην ΕΥΠ και από κει στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. μιλούν για χτύπημα κουκουλοφόρων την Πέμπτη το μεσημέρι. Το ‘ξεραν, δηλαδή.
Χτες γράψαμε πως τα αστικά κανάλια, την ίδια μέρα της επίθεσης, αλλά και οι εφημερίδες την επόμενη μέρα, ενώ έχουν αναλυτικό ρεπορτάζ των γεγονότων, αποσιωπούν εντελώς τον εξοπλισμό τους.
Δεν εννοούμε τις πέτρες, τα κομμάτια μάρμαρα, που με αυτά άνοιξαν κεφάλια διαδηλωτών αγωνιστών στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ. Ξαναλέμε για τις χειροβομβίδες κρότου – λάμψης που έριξαν, τα καπνογόνα και τα αστυνομικά κλομπ.
Οι κρότου – λάμψης χρησιμοποιούνται από ΜΑΤ – ΕΚΑΜ, ενώ τα καπνογόνα και από το στρατό. Ποιος, λοιπόν, τους έχει δώσει όλα αυτά τα δολοφονικά εργαλεία; Πού τα βρήκαν;”

http://www.kentrinews.gr/