Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

H Realnews αυτής της Κυριακής - Πρωτοσέλιδο



Με τίτλο: "Κουρεύουν" τον Γιώργο! κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στις πολιτικές ανατροπές που έρχονται μετά τη Σύνοδο Κορυφής. "Ετοιμοι για όλα οι
δελφίνοι", την ώρα που Λοβέρδος, Διαμαντοπούλου, Ραγκούσης έχουν ξεκινήσει επαφές με βουλευτές και συνδικαλιστές.

Η Realnews αποκαλύπτει ότι "πρόωρες εκλογές προτείνουν στον Πρωθυπουργό κορυφαίοι υπουργοί, ενώ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ τάσσονται υπέρ της συγκυβέρνησης". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "γρίφος είναι η στάση του Βενιζέλου, καθώς για πολλούς η συμπόρευσή του με τον Γ.Παπανδρέου κλείνει με τη χορήγηση της 6ης δόσης".

Η Realnews "φωτίζει" το παρασκήνιο των κρίσιμων διαπραγματεύσεων για το ελληνικό χρέος, με ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και δυο συνεντεύξεις που θα συζητηθούν:

- "80% διαγραφή του χρέους ζητά η Λαγκάρντ": Η ισχυρή κυρία του ΔΝΤ καταθέτει στην Ε.Ε πρόταση για οριστική λύση της ελληνικής κρίσης.

- Ο σύμβουλος της Μέρκελ,  Μπερτ Ρούρουπ δηλώνει: "Η δραχμή θα οδηγήσει σε κατάρρευση πολίτες και επιχειρήσεις", ενώ ο σύμβουλος του Σαρκοζί Φιλίπ Σαλμέν είναι ξεκάθαρος: "Η Ελλάδα θα χρειαστεί μόνιμο έλεγχο".

Eπίσης, στη Realnews μπορείτε μεταξύ άλλων να διαβάσετε:
- Ο συγκλονιστικός διάλογος του αδικοχαμένου διαδηλωτή Δ.Κοτζαρίδη με τη γυναίκα του: "Ελένη μου δεχόμαστε επίθεση" - "Δημήτρη πρόσεχε".

- Αρθρο του Γ.Καρατζαφέρη: "Το ΚΚΕ έχει μεγάλο παρελθόν στις προβοκάτσιες".

- "Θύμιο κάνε κόμμα": Ο πρόεδρος των ταξιτζήδων Θ.Λυμπερόπουλος δέχεται προτάσεις να δημιουργήσει πολιτική κίνηση.

- 250 εκατ. ευρώ χρωστούν σε τράπεζες ΠΑΣΟΚ και ΝΔ: Δανείζονται με εγγύηση τις κρατικές επιχορηγήσεις έως το 2017, θεωρώντας δεδομένο ότι θα... υπάρχουν!

Στη Reallife μεταξύ άλλων μπορείτε να διαβάσετε:

- "Μετά την Εύα ήρθε η... Ειρήνη": Οι συχνές έξοδοι του Πασχάλη Διαμαντίδη με την Ε.Περράκη στα νότια προάστια. Η μελαγχολία της βουλευτού Ε. Καϊλή και γιατί ταξίδεψε ξαφνικά στο Λονδίνο.

- "Κάποια στιγμή θα βρω κι εγώ άντρα": Η παρουσιάστρια Νικολέττα Ράλλη μιλά στην R για την πρόσφατη σέξι φωτογράφησή της και δηλώνει ότι αυτήν την εποχή είναι μόνη.

- Μια Ελληνίδα στην κορυφή - Η "γλυκιά" Μαρίσα κέρδισε την Αμερική: "Ερωτευμένοι" με τις πρωτότυπες συνταγές της Μ.Τσώρτσιλ δηλώνουν οι σταρ του Λος Αντζελες και της Νέας Υόρκης.

- Η ερμηνεύτρια που γοήτευσε τον επιχειρηματία: Τον Δημήτρη Κοντομηνά συνοδεύει σε κοσμικά events εδώ κι ένα μήνα η έντεχνη και ροκ τραγουδίστρια Κρινιώ Νικολάου.

- Γιάννης Καλαμίτσης: "Το καραγκιοζιλίκι κυβερνάει κάποιες εκπομπές".

- Χρυσή Βαρδινογιάννη-Νίνο: Το λαμπερό ζευγάρι κάνει σχέδια για γάμο.




twitter