Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ / ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ


Με τους Ίκαρους Σερρών στην Κατερίνη


Το Σάββατο στις 5,00 μ.μ.

Ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι έχει ο Πιερικός Αρχέλαος στην Κατερίνη όπου το απόγευμα του
Σαββάτου, στις 5,00, φιλοξενεί στο παλιό κλειστό γυμναστήριο τους Ίκαρους Σερρών που, όπως και πέρυσι, πρωτοπορούν στο πρωτάθλημα με στόχο την άνοδό τους στην Α1 εθνική κατηγορία.

Γι΄ αυτό η ομάδα της Κατερίνης πρέπει να δώσει τον καλύτερό της εαυτό μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και να προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Απ΄ ότι έδειξε στον Πανελευσινιακό, έχει άνετα τη δυνατότητα και την ικανότητα να διεκδικήσει τη νίκη, η οποία άλλωστε είναι και ο στόχος.

Πρέπει όμως να έχει και πάλι τη συμπαράσταση και τη στήριξη του φίλαθλου κόσμου, ο οποίος πραγματικά κάθε Σάββατο το αποδεικνύει εδώ και χρόνια. Και η άνοδος της ομάδας στην Α2, οφείλεται κατά ένα πολύ μεγάλο μέρος στον υπέροχο κόσμο του, ο οποίος έχει βέβαια και τις απαιτήσεις του.

Για τον αγώνα αυτό, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Κυριακού, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και κομβικό και για τις δύο ομάδες. Από την πλευρά μας πιστεύω ότι μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι, αρχίζουμε να εμπιστευόμαστε ο ένας τον άλλο και μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα».