Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Τον “σταύρωσε” τον Γιώργο ο Λαζόπουλος


Aggregate Logo
Οι πληροφορίες που  φέρουν τον Παπανδρέου χθες το βράδυ από τις  Βρυξέλλες να  έχει κλειστεί στο δωμάτιο του  και να  παρακολουθεί
τη  «σταύρωση» του από τον Λαζόπουλο  ελέγχονται ως ανακριβείς.  Κι αυτό γιατί   ο πρωθυπουργός  έχει κάνει τα πάντα για να  κοπεί η εκπομπή του Λάκη επειδή  δεν καταλαβαίνει  και πολύ καλά την κριτική που του ασκεί ο δημοφιλής ηθοποιός.

Εδώ που τα λέμε δικαίως διαμαρτύρεται ο Γιώργος, γιατί θέλει και λίγο μυαλό  και λίγη παραπάνω γνώση της  ελληνικής για να καταλάβεις το πνεύμα και τις ατάκες του Λάκη.
Το θέμα είναι ότι χθες το βράδυ ο δημοφιλής ηθοποιός πέρασε τον πρωθυπουργό γενεές δεκατέσσερις  ενώ έχει διαπιστωθεί  ότι  κάθε φορά που προβάλλεται το «Τσαντίρι»  οι  επιπτώσεις στο ΠΑΣΟΚ και προσωπικά στον Παπανδρέου είναι δραματικές.
ΥΓ. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το Λάκη Λαζόπουλο που έπαιξε χθες στην εκπομπή του το video του kentinews.gr, ( δείτε εδώ http://www.kentrinews.gr/), με τον “κουκουλοφόρο” από τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας.

http://www.kentrinews.gr/