Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

Αμερικανός μπασκετμπολίστας βίασε 47χρονη!


Αμερικανός μπασκετμπολίστας βίασε 47χρονη!Καταγγελία - σοκ στο Ρέθυμνο!

Το βράδυ της 18ης Οκτωβρίου, όπως κατήγγειλε μια 47χρονη από τη Δανία, ένας 23χρονος Αμερικανός μπασκετμπολίστας της επιτέθηκε
και τη βίασε!

Ο Aμερικανός αθλητής αναζητείται, καθώς έχει εξαφανιστεί και η αστυνομία εκτιμά ότι πιθανότατα έχει επιστρέψει στην πατρίδα του. Οι διωκτικές αρχές έχουν στείλει σήμα προς όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για τον εντοπισμό του, ενώ εκτιμάται ότι σε βάρος του θα εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Τον 23χρονο αναγνώρισε με βεβαιότητα από την επίδειξη φωτογραφιών η 47χρονη Δανή, ενώ η συνάντησή τους έγινε στον δρόμο, καθώς είχε βγει για να αναζητήσει την κόρη της, η οποία δεν είχε επιστρέψει από τη νυκτερινή της διασκέδαση.

Ο νεαρός αθλητής προσφέρθηκε να τη βοηθήσει ώστε να βρει την κόρη της, υποστηρίζοντας ότι γνωρίζει καλά την πόλη. Σύμφωνα με την αστυνομία, η γυναίκα, η οποία ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ, δέχθηκε να τον ακολουθήσει.

Οπως προέκυψε, ο 23χρονος την οδήγησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε προσωρινά και εκεί τη βίασε, ενώ στη συνέχεια της έκλεψε από την τσάντα το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ. Στο δωμάτιό του, δε, βρέθηκαν και προσωπικά αντικείμενα της 47χρονης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μία μέρα νωρίτερα της καταγγελίας του βιασμού η διοίκηση του ΑΓΟΡ είχε λύσει τη συνεργασία της με τον 23χρονο Αμερικανό Μίτσελ Κέισι, ο οποίος είχε τιμωρηθεί με δίμηνο αποκλεισμό, επειδή στις 13 Σεπτεμβρίου είχε βρεθεί ντοπέ για χρήση ινδικής κάνναβης.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10491&subid=2&pubid=128823507