Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Μπάχαλο η Σούπερ Λίγκα με νέα απόφαση της Football League!

Μπάχαλο η Σούπερ Λίγκα με νέα απόφαση της Football League!
Οργιάζει τις τελευταίες ώρες η φημολογία, ότι η πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής έχει εκδώσει απόφαση που θα ανακοινωθεί προσεχώς, σύμφωνα με την οποία θεωρούνται στημένα
10 επιπλέον παιχνίδια τους περσινού πρωταθλήματος της Football League και άλλα 2 της Football League 2! Πώς εμπλέκονται και οι τρεις ομάδες που προβιβάστηκαν στη Σούπερ Λίγκα.

Μια απόφαση η οποία δεν έχει ακόμη δημοσιοποιηθεί, φημολογείται πως έχει λάβει η πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης Β’-Γ’ Εθνικής, που αφορά κυρίως ματς της Ηλιούπολης τα οποία περιλαμβάνονται στη δεύτερη δικογραφία με τα στημένα παιχνίδια.

Η απόφαση λέγεται πως πάρθηκε ερήμην της Ηλιούπολης (που ήταν κατηγορούμενη) διότι η ίδια δεν παρέστη ενώπιον της πειθαρχικής. Φημολογείται παράλληλα, πως δεν έχει ασκηθεί ούτε καν έφεση εντός των προθεσμιών, συνεπώς η πρωτόδικη απόφαση είναι πιθανόν και τελεσίδικη!

Τα επίδικα παιχνίδια της Ηλιούπολης είναι τα περσινά με τον ΟΦΗ, τη Δόξα Δράμας, τον Λεβαδειακό, ταΤρίκαλα, τον Διαγόρα, τον Θρασύβουλο, τον Ιωνικό και τον Εθνικό. Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, χειραγωγημένα θεωρεί η πειθαρχική επιτροπή και τα ματς Ιωνικός-ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός-Ιωνικός! Για τη Football League 2, τα παιχνίδια είναι το Κόρινθος-Παναχαϊκή και το Αετός Σκύδρας-Δόξα Κρανούλας.

Το ενδιαφέρον της υπόθεσης, είναι πως αυξάνονται σημαντικά οι πιθανότητες να ασκηθεί πειθαρχική δίωξη σε όλες τις παραπάνω αντιπάλους της Ηλιούπολης, πολλές εξ αυτών εμπλέκονταν έτσι κι αλλιώς στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων και οι διώξεις αναμένονταν.

Ανάμεσα σε αυτές τις ομάδες (και αν πράγματι ισχύει η απόφαση της πειθαρχικής που προαναφέραμε) είναι και οι τρεις που προβιβάστηκαν στη Σούπερ Λίγκα, δηλαδή ο Παναιτωλικός, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο ΟΦΗ. Γεγονός που θα προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερους τριγμούς στη "μεγάλη" κατηγορία.

Τα επόμενα εικοσιτετράωρα το μυστήριο θα έχει λυθεί…

Άρης Ασβεστάς


http://www.sport-fm.gr/article/499504