Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Διακήρυξη Διεθνούς, Ανοιχτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού Ανάδειξης Προμηθευτή Υγρών Καυσίμων για τις ανάγκες των Κεντρικών Υπηρεσιών της Π.Κ.Μ...


Διακήρυξη Διεθνούς, Ανοιχτού Μειοδοτικού Διαγωνισμού Ανάδειξης Προμηθευτή Υγρών Καυσίμων για τις ανάγκες των Κεντρικών Υπηρεσιών της Π.Κ.Μ., των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης καθώς και των Περιφερειακών Υπηρεσιών Εκπαίδευσης του Νομού Θεσσαλονίκης για ένα έτος (25/8/2011)

Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Ο Υ Μ Ε
 
Ανοιχτό, διεθνή μειοδοτικό διαγωνισμό, με κριτήριο κατακύρωσης τη χαμηλότερη τιμή για την ανάδειξη προμηθευτή υγρών καυσίμων για τις ανάγκες των κεντρικών υπηρεσιών της Π.Κ.Μ., των Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Θεσσαλονίκης καθώς και των Περιφερειακών Υπηρεσιών Εκπαίδευσης του Νομού Θεσσαλονίκης για ένα έτος.
 
 
ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 321.000€ συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. με δικαίωμα προαίρεσης μέχρι του ποσού των 56.000.00€, ήτοι ποσοστού 15% της προϋπολογισθείσας δαπάνης συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α., το οποίο πρόκειται να ασκηθεί για κάλυψη αναγκών από τυχόν επεκτάσεις των Υπηρεσιών, αυξήσεις τιμών καυσίμων, καθώς και από τυχόν παράταση της σύμβασης.
Σχετικές Αποφάσεις Ανάληψης Υποχρέωσης: τις αριθμ. 1890/22-07-2011 και α/α 375 και 1886/22-07-2011 και α/α 374 καταχώρησης στα βιβλία της ΥΔΕ Θεσσαλονίκης.
 
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΥΜΒΑΣΗΣ: Ετήσια από της υπογραφής της με δυνατότητα παράτασης για χρόνο ίσο με τον αρχικό.
 
Η διαδικασία θα διενεργηθεί στην αίθουσα συσκέψεων του Τμήματος Προμηθειών της Π.Κ.Μ., Βασιλέως Ηρακλείου 12, 8οςόροφος, την  06η –10-2011 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:30 π.μ.
 
Η κατάθεση των προσφορών θα γίνεται καθημερινά στο Τμήμα Προμηθειών της Π.Κ.Μ., Βασιλέως Ηρακλείου 12, 7ος όροφος, και έως την προηγούμενη της διενέργειας του διαγωνισμού, ήτοι την 5η-10-2011, από τις 8.30 έως τις 15.00 μ.μ.. Προσφορές που θα κατατίθενται μετά τη συγκεκριμένη ώρα και ημέρα θα θεωρούνται εκπρόθεσμες και θα επιστρέφονται.
Η αποσφράγιση των προσφορών γίνεται δημόσια από την Επιτροπή Προμηθειών.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν:
1.όλα τα φυσικά ή νομικά πρόσωπα
2.Συνεταιρισμοί
3.Ενώσεις προμηθευτών που υποβάλλουν κοινή προσφορά
 
Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι εκατόν πενήντα ημέρες (150) ημερολογιακές ημέρες, προσμετρούμενες από την επομένη της ημέρας διενέργειας του διαγωνισμού της δε εγγυητικής συμμετοχής εκατόν ογδόντα (180) ημερολογιακές ημέρες.
 
Προσφορά ή εγγύηση που ορίζει χρόνο μικρότερο του παραπάνω αναφερόμενου απορρίπτεται ως απαράδεκτη.
Η γραμματειακή υποστήριξη στο πλαίσιο της διενέργειας του διαγωνισμού θα γίνει από την υπάλληλο του Τμήματος Προμηθειών Χριστίνα Κοτσαπουϊκη.
  
Τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τους όρους της διακήρυξης παρέχονται από το Τμήμα Προμηθειών, Β. Ηρακλείου 12, 7ος όροφος, τηλ. 2313 330060

Σχετικά Αρχεία
ΑρχείοΤύποςΜέγεθος
Διακήρυξη Ανάδειξης Προμηθευτή Υγρών Καυσίμων για τις ανάγκες των Κεντρικών Υπηρεσιών της Π.Κ.Μ.166 KB 
Μέση Ενδεικτική Τιμή Καυσίμων - Χονδρική Πώληση45 KB 
Μέση Ενδεικτική Τιμή Καυσίμων - Λιανική Πώληση44 KB