Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Βιτόλο και πράσινη αντεπίθεση!


Η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Παναθηναϊκού, όπως αναμενόταν ακούει στο όνομα του Βίκτορ Βιτόλο!
Βιτόλο και πράσινη αντεπίθεση!
Οπως μετέδωσε πρώτος ο «Sentra 103,3» o Ισπανός μέσος, που το πρωί έλυσε τη συνεργασία του με
τον ΠΑΟΚ, τα βρήκε σε όλα με τον Παναθηναϊκό, στον οποίο θα αγωνίζεται για τα τρία επόμενα χρόνια!

Μέχρι να επικυρωθεί κι επίσημα η λύση της συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ (σ.σ: τη Δευτέρα 18/7) και για να είναι όλα νομότυπα, ο παίκτης δεν θα παίρνει μέρος στα φιλικά προετοιμασίας του Παναθηναϊκού που μεσολαβούν σ' αυτό το διάστημα.
Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη, ενώ το ντεμπούτο του με τα πράσινα θα γίνει στις 21 του μήνα στο φιλικό με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
Ωστόσο, ο Βιτόλο αναμένεται αύριο κιόλας να «πετάξει» για Αυστρία έτσι ώστε να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του «τριφυλλιού», όμως δεν θα παίξει στα προσεχή φιλικά μέχρι να γίνει και τυπικά παίκτης των «πράσινων».
Οσον αφορά στις ετήσιες απολαβές του, αν και δεν υπάρχει κάτι επίσημο, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα φτάνουν τις 550.000 ευρώ.
Αλλοι δύο εντός 48ωρου!
Η άφιξη του Βιτόλο στην Παιανία δεν θα είναι η μόνη... Ο Ισπανός απλά, άνοιξε τον χορό κι αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι. Πότε θα γίνει αυτό; Μόλις ο Παναθηναϊκός αποκτήσει ρευστό. Πότε επίσης θα γίνει αυτό; Οταν φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ η προκαταβολή της Λάτσιο από τη μεταγραφή του Τζιμπρίλ Σισέ.
Οπως έγραψε το «Goal» και μετέδωσε ο «Sentra 103,3» ο προεδρεύων αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού έχει ουσιαστικά «κλεισμένους» έναν επιθετικό και έναν δημιουργικό μέσο («8άρι») οι οποίοι είναι σταντ μπάι για να ταξιδέψουν στην Αθήνα.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10534&subid=2&pubid=128717586