Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

«Ερυθρόλευκος» ο Γέστε!


«Ερυθρόλευκος» ο Γέστε!
Το μακροχρόνιο «φλερτ» του Ολυμπιακού με τον Φραν Γέστε είναι έτοιμο να καταλήξει σε «γάμο». Ο μάνατζερ του Ισπανού μεσοεπιθετικού, Ινιάκι Ιμπάνεθ, θα βρίσκεται την Πέμπτη (13/7) στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους
πρωταθλητές.
Η περίπτωση είναι ουσιαστικά «τελειωμένη» εδώ και μέρες και πλέον αυτό που απομένει είναι να συζητηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες της συνεργασίας των δύο πλευρών ανάμεσα στη διοίκηση των «ερυθρόλευκων» και τον Ιμπάνιεθ, που ως γνωστόν είναι και ατζέντης του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ετσι, εντός των επόμενων 24 ωρών η συμφωνία αναμένεται να είναι δεδομένη, αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής ο Γέστε θα αποκτηθεί με συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους, με οψιόν ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απολαβές του θα είναι 700-750.000 ευρώ. Ο Γέστε αποτελεί επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος τον γνωρίζει καλά από την κοινή τους θητεία στην Μπιλμπάο (2003-05).
Ο Γέστε έφυγε από την Μπιλμπάο το καλοκαίρι του 2010 και στη συνέχεια πήγε στο Κατάρ και συγκεκριμένα στην Αλ Ουάσλ, με την οποία αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν, με την οποία είχε 9 συμμετοχές με 11 γκολ. Ο Βαλβέρδε τον είχε στα υπόψιν του εδώ και αρκετό καιρό, ωστόσο το υψηλό του κασέ ήταν αρχικά το βασικό «αγκάθι» με βάση τις υψηλές αποδοχές που είχε. Στη συνέχεια, πάντως, οι επαφές έφεραν τη συμφωνία, που πλέον θα πάρει και επίσημη μορφή.
Εντάσσονται Μέλμπεργκ - Ρόμενταλ
Στο μεταξύ, με πρωινή προπόνηση συνεχίστηκε στο Ζέεφελντ η προετοιμασία του Ολυμπιακού. Οι ρυθμοί ήταν δυνατοί, καθώς το απόγευμα έτσι και αλλιώς ο Βαλβέρδε είχε αποφασίσει να δώσει ρεπό στους παίκτες.
Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, τακτικής και κατοχής της μπάλας. Ο Φετφατζίδης που ένιωσε μια ενόχληση στον τένοντα της αντεστραμμένης κεφαλής του ορθού μηριαίου δεξιά, ακολούθησε για προληπτικούς λόγους ατομικό πρόγραμμα προπόνησης.
Η κατάσταση του διεθνή μέσου θα επανεκτιμηθεί και την Πέμπτη (14/7), όμως αναμένεται να μπει σιγά, σιγά στο πρόγραμμα των υπολοίπων συμπαικτών του, προκειμένου να προστατευτεί.
Την Πέμπτη (14/7) αναμένονται στην Αυστρία οι Μέλμπεργκ και Ρόμενταλ, που είχαν περισσότερη άδεια. Ο Δανός δεν υπολογίζεται και δεν αποκλείεται να υπάρξει τετ-α-τετ ανάμεσα στον Βαλβέρδε και τον Ρόμενταλ, στο οποίο να του πει ότι δεν τον υπολογίζει για τη νέα σεζόν, ώστε να βρεθεί η λύση για να αποχωρήσει.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=128717758