Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Η πιο καυτή Ελληνίδα (video)

Μία 20χρονη καλλονή με καταγωγή από τη Νάξο και την Κέρκυρα, η Ηρώ Λεγάκη, είναι η πιο σέξι Ελληνίδα για το 2011 και είναι αυτή που κατέκτησε τον τίτλο της Playmate.

Όσο για τους υπόλοιπους τίτλους ομορφιάς, οι κοπέλες που τους κατέκτησαν είναι οι εξής: Miss PlayboyTV αναδείχθηκε η Αφροδίτη
 Μπάρμπα, αναπληρωματική Playmate η Ειρήνη Παλικισιάνου, Playgirl της χρονιάς η Εμινέ Γεσήρ και Super Star η Μίνα Νταβιτουλιάνη.



Η μάχη των 12 κοριτσιών που διεκδίκησαν τον τίτλο Playmate γα το 2011 ξεκίνησε με μία... τούμπα και με μία καυτή Κατερίνα Στικούδη.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς κέρδισε τις εντυπώσεις και τη ψήφο εμπιστοσύνης κοινού και κριτικής επιτροπής με τα καυτά μίνι που φόρεσε και με το όλο υποσχέσεις βλέμμα της.

Οσο για την Ελενα Τσίκλου που διαγωνίστηκε πρώτη, μπορεί να μην κέρδισε κάποιο τίτλο ομορφιάς, σίγουρα όμως κέρδισε τα πέντε λεπτά δημοσιότητας με την...περήφανη τούμπα της στην έναρξη της βραδιάς.

Στη κριτική επιτροπή μετείχαν ο ηθοποιός Γιάννης Αιβάζης, η Ρία Πρίνου, ο φωτογράφος Σπύρος Πώρος, η διευθυντρια του περιοδικού Madame Figaro Στέλλα Ράπτη, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος, η Νάταλι Θάνου, ο Πάνος Ζήνας, ο Φρέντι Καλομπράτσος, ο δρ. Ζήσης Μπουκοβάλας και ο διευθυντής του Playboy Κωσταντίνος Τσίτσας.

Ο Θάνος Πετρέλης τραγούδησε τις νέες του επιτυχίες και ξεσήκωσε το κοινό.

http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=72945&catID=7