Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

Στο «λιμάνι» ο Κοστάντσο! (vds)

Του ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ
Παίκτης του Ολυμπιακού πρέπει να θεωρείται ο Φράνκο Κοστάντσο, μετά τη σημερινή συνάντηση που είχαν οι ιθύνοντες των «ερυθρόλευκων» με τους ατζέντηδες του Αργεντινού τερματοφύλακα.
Οι διαφορές που υπήρχαν μετά τη χθεσινή συνάντηση (και αφορούσαν τα χρήματα που ζητούσε ο
 Τσίτερσπιλερ) ξεπεράστηκαν και σήμερα επήλθε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές. Ο λατινοαμερικάνος τερματοφύλακας θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την ομάδα του λιμανιού και η ετήσια αμοιβή του θα είναι 800.000 ευρώ.
Ο Κοστάντσο αναμένεται να έρθει αύριο Παρασκευή (10/6) στη χώρα μας και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Εν συνεχεία θα μεταβεί στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ και θα υπογράψει το συμβόλαιο του με τους πρωταθλητές.




Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως από τον Ολυμπιακό έλεγαν ότι η μεταγραφή έγινε με τους οικονομικούς όρους που ήθελαν οι «ερυθρόλευκοι» και όχι με τα λεφτά που αρχικά ζητούσε ο μάνατζερ του Αργεντινού τερματοφύλακα.
Η υπόθεση του Κοστάντσο πήρε άλλη τροπή από το πριμ μεταγραφής που ζητούσε ο Τσιτερσπίλερ και μάλιστα μέχρι να επιτευχθεί η συμφωνία υπήρχαν αρκετοί φόβοι ότι τελικά ο παίκτης δεν θα έπιανε... λιμάνι, δίνοντας, σύμφωνα με αυτά που υποστήριζε χθες και κορυφαίο στέλεχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, 50-50 στις πιθανότητες. Πάντως δεδομένη θεωρείτο εξ αρχής η επιθυμία του Κοστάντσο να έρθει στον Ολυμπιακό.

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10532&subid=2&pubid=128681625