Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Επίθεση με γροθιές στον Μέσι!!!

Λιονέλ Μέσι βρίσκεται ήδη στην πατρίδα του αφού ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τη Μπαρτσελόνα.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ και πολυτιμότερος παίκτης του τελικού του Champions League σύμφωνα με αργεντίνικα μέσα δέχθηκε
 επίθεση με γροθιές σε μπαρ-εστιατόριο στο Ροζάριο την Πέμπτη (2/6)!
Ο Λιονέλ Μέσι έβγαζε φωτογραφίες σε μπαρ του Ροζάριο (αυτή είναι μία απ' όσες έβγαλε!) όταν δέχθηκε επίθεση!

Οπως ανέφεραν δημοσιογράφοι από την Αργεντινή, ο Μέσι ήταν σε ένα μπαρ ονόματι «Κλαμπ Μιλανέζα», μαζί με δύο φίλους του και μετά το γεύμα του, έβγαζε φωτογραφίες με τους θαμώνες.
Παράλληλα υπέγραφε και αυτόγραφα σε παιδιά όταν ξαφνικά τον πλησίασε ένας άνδρας. Δίχως να του πει τίποτα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τον γρονθοκόπησε στο πρόσωπο και εξαφανίστηκε.
Ο σούπερ σταρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, που δεν είχε συνοδεία, τα έχασε. Δεν αντέδρασε καθόλου στην επίθεση που δέχθηκε. Μια γυναίκα που ήταν στο μπαρ, ονόματι Νάντια τον περιποιήθηκε και όπως είπε η ίδια δεν είχε κάποιο σοβαρό τραύμα.
Μάλιστα μετά το αρχικό σοκ, ο Μέσι αποχώρησε αγκαλιάζοντας κάποια παιδάκια που έκλαιγαν (!) αφού είχαν δει τι είχε συμβεί. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ στην περιοχή Κάγε Πεγεγκρίνι στο Ροζάριο μιλώντας σε αργεντίνικο ραδιοφωνικό σταθμό, επιβεβαίωσε την επίθεση.
Επίθεση με γροθιές στον Μέσι!!! Κάποιοι θαμώνες υποστήριξαν ότι ο νεαρός είναι γνωστός οπαδός της ομάδας Ροζάριο Σεντράλ. Ισως η επίθεση να οφείλεται στο γεγονός ότι ο Λίο Μέσι είναι δεδηλωμένος φίλος της Νιούελς!
Αρκετοί από τους θαμώνες κυνήγησαν τον νεαρό που έφυγε ταχύτατα μετά την επίθεση, αλλά δεν μπόρεσαν να τον πιάσουν και μάλιστα κάποιοι εξ' αυτών συνέχιζαν να τον ψάχνουν για αρκετή ώρα στους δρόμους της περιοχής!

Επιμέλεια: Παναγιώτης Τράγος

http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=16490&subid=2&pubid=128674898