Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Μπόλονι τριετίας στον ΠΑΟΚ!

Στον ΠΑΟΚ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Λάζλο Μπόλονι σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε πριν από λίγα λεπτά η ρουμανική ιστοσελίδα, «Onlinesport.ro».

«Πάει στην Ελλάδα, ο Μπόλονι στον ΠΑΟΚ». Αυτός είναι ο τίτλος στο ρεπορτάζ του ρουμανικού σάιτ, το οποίο στις 21.29 και 46 δευτερόλεπτα ανήρτησε πως ο πρώην τεχνικός της Λανς θα συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη.
Και όλα αυτά μόλις λίγες ώρες μετά τα δημοσιεύματα στην πατρίδα του πως ο 58χρονος τεχνικός δεν αποκλείεται να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Λάζλο Μπόλονι συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή του «Δικεφάλου του Βορρά», Παντελή Κωνσταντινίδη και μετά από επτάωρη συνάντηση και ανάλυση όλων των δεδομένων, ο Ρουμάνος τεχνικός είπε το «ναι» στην προσφορά του ΠΑΟΚ με τον οποίο θα υπογράψει, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με αποδοχές που αγγίζουν τα 600.000 ευρώ το χρόνο.

Ιδού το ρεπορτάζ της ρουμανικής ιστοσελίδας περί της συμφωνίας του 58χρονου τεχνικού με τον «δικέφαλο του Βορρά».
Ιδού το ρεπορτάζ της ρουμανικής ιστοσελίδας περί της συμφωνίας του 58χρονου τεχνικού με τον «δικέφαλο του Βορρά».
Ετσι τις επόμενες ώρες αναμένεται ο άλλοτε προπονητής της Σταντάρ Λιέγης, τον οποίο είχαν βολιδοσκοπήσει κατά το παρελθόν τόσο η ΑΕΚ όσο και ο Ολυμπιακός με τον Παναθηναϊκό, αναμένεται να καταφθάσει στη Θεσσαλονίκη για να υπογράψει το συμβόλαιο του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» και να τα πει πρόσωπο με πρόσωπο με τον Θόδωρο Ζαγοράκη.

Οι δυο πλευρές επί της ουσίας θα κάνει αυτό το ραντεβού για να γνωριστούν καλύτερα, αλλά ενδεχομένως να τεθεί και σε πρώτο πλάνο η μεταγραφική ενίσχυση του «δικέφαλου του Βορρά».
Διότι αναμφισβήτητα ο ΠΑΟΚ θα κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι, έστω και σε έναν στενό οικονομικό κλοιό παίρνοντας, βέβαα, ποδοσφαιριστές που θα τον βοηθήσουν να παίξει και τη νέα περίοδο πρωταγωνιστικό ρόλο!

Επιμέλεια: ΚΩΣΤΑΣ ΤΕΟ