Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Με φωτισμό ασφαλείας made in… Greece οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Λονδίνου


Η σχετική συμφωνία της βορειοελλαδικής εταιρείας Olympia Electronics συνάφθηκε από κοινού με τον τοπικό αντιπρόσωπό της στη Μεγάλη Βρετανία,
την Ringtail

Με φωτισμό ασφαλείας made in… Greece από την Olympia Electronics, θα λειτουργήσουν το Ολυμπιακό Χωριό, αλλά και το εμπορικό κέντρο των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου, που θα διεξαχθούν το 2012.

Η σχετική συμφωνία της βορειοελλαδικής εταιρείας συνάφθηκε από κοινού με τον τοπικό αντιπρόσωπό της στη Μεγάλη Βρετανία την εταιρεία Ringtail, στο πλαίσιο συμμετοχής τους στη διεθνή έκθεση Firex 2011 που διεξήχθη στο Μπέρμιγχαμ και προβλέπει την τοποθέτηση ηλεκτρονικού συστήματος ασφαλείας για τις δύο προαναφερόμενες εγκαταστάσεις της ολυμπιακής υποδομής του Λονδίνου.

Πιο συγκεκριμένα η Olympia Electronics, έχει παραδώσει τα ηλεκτρονικά μέρη, τους συσσωρευτές και το λειτουργικό, ενώ η εταιρεία RINGTAIL έχει παραδώσει το κέλυφος των φωτιστικών σωμάτων.

Η επιτυχία αυτή, πάντως, δεν είναι η μοναδική για την ελληνική εταιρεία, καθώς προϊόντα της Olympia Electronics έχουν κατά καιρούς τοποθετηθεί σε μεγάλα έργα όπως:

• Το Ολυμπιακό Χωριό στους Ο. Α. της Αθήνας το 2004

• Το Αεροδρόμιο Φραγκφούρτης στη Γερμανία

• Μετρό Schwerin στη Γερμανία

• Το αερροδρόμιο Στοκχόλμης στη Σουηδία

• Η Νομαρχία της Βιέννης και το

• Happel Stadium της Βιέννης στην Αυστρία.

Όπως επισημαίνεται από τη βορειοελλαδική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας με ενεργή παρουσία 32 χρόνων στο επιχειρηματικό γίγνεσθαι παράγει στην Ελλάδα κι εξάγει σε 72 χώρες του εξωτερικού προϊόντα τεχνολογίας αιχμής.

Μεταξύ των προϊόντων που παράγονται από την εταιρεία περιλαμβάνονται αναλογικά–διευθυνσιοδοτούμενα συστήματα πυρανίχνευσης κι ηλεκτρονικά συστήματα φωτισμού ασφαλείας κτιρίων.

Όσον αφορά στην εξέλιξη των μεγεθών της επιχείρησης, στο πεντάμηνο του 2011 ο κύκλος εργασιών παρουσιάζει αύξηση, σε σχέση με το 2010, χωρίς επί του παρόντος να δίδονται περισσότερες λεπτομέρειες.