Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Grace Kelly και Carl Philip: Τα πιο όμορφα βασιλικά πρόσωπα

Στην 2η θέση η Ράνια και στην 4η θέση η Diana
Η μελλοντική σύζυγος του πρίγκιπα William, Kate Middleton, πέρασε
μπροστά από την μητέρα του, πριγκίπισσα Diana στην κατάταξη με τις πιο όμορφες βασίλισσες του κόσμου.






Η Kate, η οποία στις 29 Απριλίου, θα παντρευτεί τον εγγονό της βασίλισσας της Βρετανίας, έρχεται τρίτη στη λίστα με τους πιο ελκυστικούς μοναρχικούς εκπροσώπους των δυναστειών.








Η πριγκίπισσα Diana είναι στην τέταρτη θέση της λίστας μετά από 127.000 ψήφους από όλο τον κόσμο οι οποίοι συμμετείχαν στο μεγαλύτερο ανταγωνισμό βασιλικής ομορφιάς στην ιστορία, ο οποίος πραγματοποιήθηκε από το BeautifulPeople.com








Η πρώτη θέση είναι για την Grace Kelly. Η Kelly, ήταν μια βραβευμένη με Oscar Αμερικανίδα ηθοποιός και έγινε πριγκίπισσα του Μονακό όταν παντρεύτηκε τον πρίγκιπα Rainier III τον Απρίλιο του 1956.









Δεύτερη κατετάγη μια από τις πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου, η βασίλισσα Rania της Ιορδανίας, η οποία εστιάζει την ενέργειά της υπέρ των δικαιωμάτων των γυναικών και προσπαθεί να αλλάξει τις λανθασμένες αντιλήψεις που έχει ο κόσμος για το Ισλάμ.
Ο μέλλον σύζυγος της Kate Middleton, ο πρίγκιπας William σε αντίστοιχη λίστα για τους πιο όμορφους βασιλιάδες του κόσμο, έρχεται πέμπτος, μετά από τον αδελφό του, τον πρίγκιπα Harry.




Ο πιο όμορφος πρίγκιπας του κόσμου είναι ο Carl Philip της Σουηδίας ακολουθούμενος από τον πρίγκιπα Andrea Albert Pierre Casiraghi του Μονακό και τρίτος είναι ο πρίγκιπας Frederik της Δανίας.
Ο πρίγκιπας Frederik είναι πατέρας της πριγκίπισσας Isabella Henrietta Ingrid Margrethe (γεννημένη στην 1 Ιουλίου, 2007) - η πρώτη πριγκίπισσα που γεννήθηκαν στη δανική βασιλική αυλή από το 1946 και μετά.