Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Ανάληψη ευθύνης για τον εμπρησμό στα γραφεία Φ.Π. Πετραλιά - Β. Παπανδρέου


Με ανακοίνωσή της στο Διαδίκτυο, η οργάνωση «ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ» ανέλαβε την ευθύνη για τον εμπρησμό με γκαζάκια που σημειώθηκε χθες στα πολιτικά γραφεία της Φανής Πάλλη Πετραλιά και της Βάσως Παπανδρέου.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:


«Τελικά λεφτά υπάρχουν...
Για συμβούλους αποκρατικοποιήσεων και »αξιοποίησης» της δημόσιας περιουσίας (έτσι λέγεται το ξεπούλημα) υπάρχουν εκατομμύρια ευρώ.
Για εξοπλισμό, καύσιμα, μετακινήσεις όλων των ειδών των χοιρόμπατσων ώστε να κυνηγάνε τον εσωτερικό εχθρό λεφτά υπάρχουν.
Για στρατιωτικούς εξοπλισμούς και συμμετοχή στο ΝΑΤΟ, για «ειρηνευτικές» δυνάμεις στο Αφγανιστάν και όπου αλλού υπάρχουν δισεκατομμύρια ευρώ.
Για μισθούς μητροπολιτών και παπάδων, γιαεκκλησίες και πτήσεις ώστε να έρθει το «Άγιο Φώς» λεφτά υπάρχουν.
Για στελέχωση και εξοπλισμό ελεγκτών-δοσίλογων στα μέσα μαζικής μεταφοράς και συστήματα ηλεκτρονικού εισητηρίου λεφτά υπάρχουν.
Για επιχορηγήσεις των Π.Α.Ε. και... και.. και...έχει ο κατάλογος... λεφτά υπάρχουν.
Αλλά για γιατρούς , νοσηλευτές, ασθενοφόρα και νοσοκομειακά υλικά λεφτά δεν υπάρχουν. Σε λίγο βέβαια δεν θα υπάρχουν καν νοσοκομεία. Θα έχουν ξεπουληθεί σε ασφαλιστηκές εταιρείες.
Για συντάξεις, επιδόματα πρόνοιας και ανεργίας δεν υπάρχει σάλιο.
Την Δευτέρα 18 Απριλίου 2011 στις 22:20 πυρπολήσαμε τα πολιτικά γραφεία της Βάσως Παπανδρέου και της Φάνης Πετραλιά, τα οποία βρίσκονται στην οδό Ακαδημίας 28 στο κέντρο της Αθήνας, στον πέμπτο όροφο και στον ημιώροφο αντίστοιχα.
Η Βάσω Παπανδρέου ανεβάζει εδώ και τριάντα χρόνια την ίδια βαρετή θεατρική παράσταση με τίτλο «κάνω κριτική στην κυβέρνηση-θέλω καλύτερη εφαρμογή του κυβερνητικού έργου-παραιτούμαι, δεν παραιτούμαι». Όποτε βέβαια δεν παίρνει υπουργείο για να έχει ευκολότερη πρόσβαση στις μίζες. Παράτα το κυρά μου. Αυτή την φορά μπορεί να ήταν βενζίνη και γκαζάκια αλλά έρχεται και η ώρα της κρεμάλας.
Όσο για το απολίθωμα με το όνομα Φάνη Πάλλη Πετραλιά το μήνυμα είναι καθαρό: Μπορεί κάποιος να μην είναι τώρα και τόσο πολύ μέσα στα πράγματα αλλά όσο έχει συμβάλλει έστω και στο ελάχιστο στην διατήρηση του υπάρχοντος συστήματος θα αποτελεί μόνιμο και διαρκή στόχο των επαναστατών.
ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ – ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΜΕ
Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας στους δεκάδες επαναστάτες που βρίσκονται αιχμάλωτοι στα κρατικά μπουντρούμια
Αντάρτικο σινιάλο σε όλους όσοι αγωνίζονται.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ ‘ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ’»