Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Σχέσεις: τα επτά χρόνια φαγούρα έγιναν τρία!!!

Όταν τον γνώρισες δεν έβρισκες ψεγάδι επάνω του και φυσικά έλεγες πως έχεις καιρό μπροστά σου για να φτάσετε στα χρόνια φαγούρα.
Έλα όμως που βάσει νέας έρευνας που έγινε για λογαριασμό της εταιρίας Warner Brothers (με αφορμή την προώθηση της ταινίας "Hall Pass") αλλάζει τα δεδομένα και υποστηρίζει πως η φαγούρα ξεκινά στα 3 χρόνια.

Στην εν λόγω έρευνα έλαβαν μέρος 2000 Βρετανοί ενήλικες που διατηρούν σοβαρό δεσμό και το ερώτημα που τέθηκε είναι πότε άρχισαν να θεωρούν τη σύντροφό τους δεδομένη.

Όπως φαίνεται, 67% των ατόμων που απάντησαν δήλωσαν πως στους 36 μήνες άρχισαν να παρατηρούν τα ψεγάδια που κάποτε έβρισκαν χαριτωμένα.

Οι υπερωρίες στο γραφείο, το στρες για τα χρήματα έχουν κυριολεκτικά τσεκουρώσει τις σύγχρονες σχέσεις και όλοένα και αυξάνουν οι ξεχωριστές διακοπές των ζευγαριών κι αυτό το θέλω λίγο χρόνο μόνος/ μόνη. Όλα αυτά γίνονται βέβαια όχι για το καλό της σχέσης αλλά γιατί έχει ήδη ξεκινήσει η φαγούρα. Σχεδόν οι μισοί Βρετανοί (52%) που είχαν σχέση διάρκειας μικρότερης των 3 ετών τόνισαν πως κάνουν σεξ 3 φορές την εβδομάδα ενώ μόνο το 16% των συμμετεοχόντων που βρίσκονταν σε σχέση μεγαλύτερη των 3 ετών έκαναν σεξ με την ίδια συχνότητα.

Αυτό δείχνει, πως όσο η σχέση μεγαλώνει, τόσο το ρομάντζο φθίνει ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι το 55% των συμμετεχόντων παραδέχεται πως πρέπει να οργανώνει τις ρομαντικές του στιγμές και αποδράσεις.

Η έρευνα έδειξε μάλιστα πως όσοι βρίσκονται στα μέλια της σχέσης, απολαμβάνουν κατά μέσο όρο 3 κοπλιμέντα την εβδομάδα από το έτερον τους ήμισυ ενώ όσοι έχουν φτάσει τα τρία χρόνια σχέσης , μετά βίας ακούνε έστω ένα κομπλιμέντο την εβδομάδα. Όσοι ξεπερνούν τα 5 χρόνια σχέσης, αποκάλυψαν σε ποσοστό 30% πως τα κοπλιμέντα έχουν κοπεί πια.

Στα ενδιαφέροντα συμπεράσματα, μπορούμε να προσθέσουμε και το 76% των ατόμων σε τρίχρονες σχέσεις που τόνισαν πως ο προσωπικός τους χρόνος για ατομικές δραστηριότητες είναι πολύτιμος και ανεκτίμητος. Το 34% εκείνων που είχαν δεσμό μεγαλύτερο των 3 ετών, περνούσαν τουλάχιστον 2 απογεύματα την εβδομάδα για τον εαυτό τους ενώ το 58% έκανε διακοπές χωριστά από το έτερον ήμισυ.

Οι τοπ 10 καθημερινές συνήθειες που σκοτώνουν τον έρωτα είναι:

1. Περιττά κιλά και έλλειψη άσκησης 13%

2. Τα χρήματα και πως δαπανούνται 11%

3. Υπερωρίες στο γραφείο 10%

4. Προβλήματα προσωπικής υγιεινής

5. Τα πεθερικά και η ανάμειξη συγγενών 9%

6. Έλλειψη ρομάντζου/σεξ/ κοπλιμέντων 8%

7. Αλκοόλ, υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ 7%

8. Το ροχαλητό και οι κακές συνήθεις στον ύπνο

9. Η έλλειψη γούστου και η ατημέλητη εξωτερική εμφάνιση 4%

10.Οι συνήθειες που αφορούν το μπάνιο (κομμένα νύχια, κλπ)

Σίγουρα, κανένα από τα παραπάνω δεν είναι πρωτάκουστο αλλά ποτέ άλλοτε η καριέρα δεν ήταν τόσο σπουδαία προτεραιότητα και για τα δύο φύλα, τα χρήματα δεν ήταν τόσο λίγα και περιορισμένα και οι εξωσχεσιακοί πειρασμοί τόσοι πολλοί. Δες και το τρέιλερ της ταινίες "Hall Pass" στις οποία οι γυναίκες των πρωταγωνιστών τους δίνουν την δυνατότητα να κάνουν ό,τι θέλουν για μια εβδομάδα!



Πηγή... http://www.womenonly.gr/