Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Τα είπαν Τίγρης-Ντέμης!

Της ΒΙΚΥΣ ΣΙΩΡΗ

Μπορεί ο Δημήτρης Μελισσανίδης σε όσους επικοινώνησαν μαζί του να δήλωνε άγνοια για τη συνάντησή του με τον Ντέμη Νικολαϊδη. Μπορεί ο δεύτερος να παραμένει άφαντος και να προτιμά να ακολουθεί το δρόμο της σιωπής ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν πως η συζήτηση μεταξύ των δύο ανδρών έγινε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η συνάντηση των δύο πρώην προέδρων της ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα στα γραφεία του «Τίγρη» στον Πειραιά, χωρίς ωστόσο να έχει καταστεί ακόμα δυνατό να διασταυρωθεί ούτε το περιεχόμενο της μεταξύ τους συνομιλίας ούτε βεβαίως και οι ιδέες που ενδεχομένως να έπεσαν στο τραπέζι.
Οπως γίνεται κατανοητό με τις παραπάνω συγκεχυμένες πληροφορίες δεν είναι δυνατό να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα για τις εξελίξεις που θα υπάρξουν στο διοικητικό τοπίο της «Ενωσης».
Σύμφωνα πάντως με τις τελευταίες τοποθετήσεις των δύο αντρών δύσκολα θα εμπλέκονται στην επόμενη ημέρα της ΑΕΚ, με τις εξελίξεις στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο να δρομολογούνται ούτως ή άλλως τις πρώτες ημέρες του Μαϊου.
Από την πλευρά του Ντέμη Νικολαϊδη «βγαίνει» ότι πρόκειται για μια τυχαία συνάντηση, η οποία δεν ήταν προγραμματισμένη και στην οποία μίλησαν, μεταξύ άλλων και για θέματα της ΑΕΚ. Με αυτή την «πληροφορία» ουσιαστικά διαψεύδεται η πληροφορία που προέκυψε εδώ και λίγες ώρες ότι ο Νικολαϊδης ήταν αυτός που ζήτηση-επεδίωξε τη συνάντηση.
Προφανώς η αλήθεια βρίσκεται κάπου στη «μέση», καθώς είναι λογικό οι δύο πλευρές να προσπαθούν να «θολώσουν» το τοπίο για τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ τους...

Πηγή... http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=125950691