Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Κυργιάκος: «Μπενίτεθ, ο καλύτερος»


Μέλι έσταξε το στόμα του Σωτήρη Κυργιάκου για τον προπονητή του στη Λίβερπουλ, Ράφα Μπενίτεθ, ενώ εξέφρασε και την αισιοδοξία του ότι οι “κόκκινοι” θα καταφέρουν να τερματίσουν μέσα στην τετράδα που οδηγεί στο Champions League.

Ο 30χρονος Έλληνας αμυντικός, με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του αγγλικού συλλόγου, ανέφερε πως ο Ισπανός είναι ο καλύτερος τεχνικός που έχει συνεργαστεί στην καριέρα του και αισθανόμενος ότι έχει κερδίσει πλέον το
στοίχημα Λίβερπουλ, ευχαριστιέται να αγωνίζεται μπροστά στο κοινό «της καλύτερης ομάδας της Ευρώπης»
«Ο Ράφα Μπενίτεθ είναι ο καλύτερος προπονητής που είχα ποτέ. Έχει οδηγήσει τη Λίβερπουλ στην κατάκτηση του Champions League και απολαμβάνω να δουλεύω υπό τις οδηγίες του. Έχω μάθει πολλά από εκείνον και σε κάθε παιχνίδι θέλουμε να έχουμε καλή απόδοση για αυτόν και την ομάδα.

Μου αρέσει πολύ να αγωνίζομαι μπροστά στους φίλους της Λίβερπουλ. Με σέβονται και γνωρίζουν πως πάντα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για αυτούς και την ομάδα. Θέλω σε κάθε παιχνίδι να δίνω το 100% για να βοηθώ τη Λίβερπουλ. Δεν μπορώ να περιγράψω πώς αισθάνομαι όταν τους ακούω να τραγουδούν “You’ll never walk alone”. Αγωνίζομαι στην καλύτερη ομάδα της Ευρώπης και είναι τιμή μου»
.

Ο ” Sotis” μίλησε ακόμα για την αποβολή του στο ντέρμπι του Σαββάτου με την Έβερτον αλλά και το κρίσιμο ματς που έρχεται απέναντι στην Άρσεναλ, δίνοντας τα
προγνωστικά του αγώνα: «Η νίκη επί της Έβερτον το Σάββατο ήταν πολύ σημαντική για την τόνωση της ψυχολογίας της ομάδας. Θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα και αυτή η επιτυχία μάς έκανε καλό. Η Άρσεναλ είναι καλή ομάδα και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Το καλό είναι ότι είχαμε κάποια θετικά αποτελέσματα και έχουμε την πίστη ότι θα τα καταφέρουμε».
Διαβάστε περισσότερα: http://www.mantatanews.gr/2010/02/blog-post_3611.html#ixzz1KuwqWmnA