Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η μαρτυρία της Λάρα Λόγκαν που βιάστηκε από 300 άντρες ( vids)

Έζησε την φρική όταν βιάστηκε της από 300 άντρες τις μέρες της εξέγερσης στην Αίγυπτο. Η ανταποκρίτρια του CBS Λάρα Λόγκαν έσπασε τη σιωπή της σε αμερικανική εκπομπή, και μίλησε για το μαρτύριο που έζησε ενώ εργαζόταν...


Η επικεφαλής των ανταποκριτών του CBS Λάρα Λόγκαν αποφάσισε να μιλήσει γι' αυτή την
 φρικιαστική της εμπειρία, στις μέρες της παλαϊκής εξέγερσης στην Αίγυπτο. «Η μπαταρία της κάμερας τελείωσε και έπρεπε να σταματήσουμε τη δουλειά για λίγο. Ξαφνικά ο Μπαχάρ (ο αιγύπτιος εικονολήπτης) με κοιτάζει και μου λέει: Πρέπει να φύγουμε από εδώ τώρα. Σκέφτηκα ότι όχι μόνο θα πεθάνω εδώ, αλλά θα είναι ο πιο φριχτός και βασανιστικός θάνατος που θα μπορούσα να έχω!», είπε στην εκπομπή «60 Minutes».
«Επί πολλά λεπτά με βίαζαν με τα χέρια τους. Τα ρούχα μου είχαν γίνει μικρά, μικρά κομματάκια. Το πιο σοκαριστικό ήταν το πόσο αδυσώπητοι ήταν. Χαίρονταν με τον πόνο μου. Οσο ούρλιαζα, τόσο πιο πολύ με κακοποιούσαν!»
Σύμφωνα με την ίδια, η επίθεση διήρκεσε 40 λεπτά και οι θύτες ήταν περίπου 200 με 300 άντρες.
Πίσω στη δουλειά έχει επιστρέψει από την Τετάρτη (27.04) η ρεπόρτερ, φανερώνοντας σπάνια ψυχική δύναμη. Είναι από τη Nότια Aφρική είναι παντρεμένη και έχει δύο παιδιά. Εργάζεται ως πολεμική ανταποκρίτρια εδώ και 18 χρόνια.
H εκπομπή θα προβληθεί την Κυριακή (01/05).



Διαβάστε περισσότερα: http://www.mantatanews.gr/2011/04/300-vids.html#ixzz1KuvesVCS