Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Η easyJet (ξανα)συνδέει τη Θεσσαλονίκη με το Παρίσι


Νέα απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης προς το αεροδρόμιο του Charles de Gaulle στο Παρίσι θα πραγματοποιεί η easyJet από τον Ιούλιο.

Νέα απευθείας πτήση από Θεσσαλονίκη προς Παρίσι λανσάρει η easyJet . Όπως ανακοίνωσε η αεροπορική εταιρία του Ηνωμένου Βασιλείου, η νέα απευθείας πτήση από το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης προς το αεροδρόμιο του Charles de Gaulle στο Παρίσι θα πραγματοποιείται 4 φορές την εβδομάδα, σε ετήσια βάση, με αεροσκάφος τύπου Airbus A319.

Οι έναρξη των πτήσεων της easyJet από τη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2011 και η τιμή εισιτηρίου θα ξεκινάει από 34.99 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων).

Ο περιφερειακός διευθυντής της easyJet κ. Στέφανος Βακιρτζής, δήλωσε: «Η easyJet με ενθουσιασμό εγκαινιάζει τη νέα αυτή διαδρομή από και προς το Παρίσι. Παράλληλα, επιβεβαιώνει τη διαρκή επέκταση του δικτύου της, συμβάλλοντας και στην ενίσχυση της πόλης της Θεσσαλονίκης και της Βόρεια Ελλάδας. Η προσθήκη της νέας αυτής γραμμής προς Παρίσι έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες 5 που συνδέουν τη Θεσσαλονίκη με μεγάλες πόλεις όπως, Λονδίνο, Μιλάνο, Βερολίνο, Ντόρτμουντ και Βασιλεία. Στόχος μας είναι να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και τις επιθυμίες των επιβατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αλλά και να αυξήσουμε το τουριστικό ενδιαφέρον για τη συμπρωτεύουσα.»

http://www.voria.gr/index.php?module=news&func=display&sid=43503