Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Νέες κασέτες στον εισαγγελέα!



Αυτή την ώρα καταθέτει στον αθλητικό εισαγγελέα Κώστα Σιμιτζόγλου ο Κύρος Βασσάρας, ενώ είχε προηγηθεί ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο οποίος … παρέδωσε σε φάκελο cd με ηχογραφημένο υλικό!

Ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε στον αθλητικό εισαγγελέα ήταν ο παρουσιαστής της εκπομπής «Η Δίκη του Blue Sky», Κυριάκος Θωμαΐδης, ο οποίος έκανε πρώτος τις αποκαλύψεις απ’ όπου ξεκίνησαν όλα, έμεινε στο γραφείο του Σιμιτζόγλου δύο ώρες. Βγαίνοντας δήλωσε πως παρέδωσε cd και ιδιόχειρη επιστολή αυτού που του έστειλε τα cd, χωρίς να πει το όνομά του. «Η ανάκριση είναι μυστική, δεν θέλω να πω περισσότερα. Κατέθεσα ηχογραφημένο υλικό και μια ιδιόχειρη επιστολή. Πιστεύω ότι έχει αλλάξει το κλίμα και αυτή τη φορά θα βρεθούν ένοχοι καθώς είναι λαϊκή απαίτηση».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος με αυτά τα cd έφτασε στο γραφείο του Κυριάκου Θωμαΐδη στο κανάλι όπου εργάζεται την Καθαρά Δευτέρα και είχε μέσα πολλά cd με υλικό, μαζί με ηχογραφημένο υλικό και ιδιόχειρη επιστολή. Όλα αυτά τα παρέδωσε ο Θωμαΐδης στον κ. Σιμιτζόγλου. Δεν αποκλείεται το υλικό αυτό να αποτελεί μέρος του υλικού που παρέδωσε στη δικαιοσύνη και ο Αλέξης Κούγιας. Όπως και να έχει, με την παράδοση του υλικού αυτού η υπόθεση παίρνει νέες διαστάσεις.

Θωμαΐδης: «Είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα»

Στη συνέχεια ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε στο Sentra fm 103.3:

«Παρέδωσα στον εισαγγελέα cd και ιδιόχειρη επιστολή που μου εστάλησαν στο Blue Sky. Η κατάθεση είναι μυστική και δεν μπορώ να πω περισσότερα όσον αφορά τον αποστολέα».

Για το αν πιστεύει πως αυτή τη φορά θα έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα σε σχέση με την πρώτη «παράγκα», δήλωσε: «Στην παράγκα Νο.1 είχαμε στοιχεία σημαντικά και ενδιαφέροντα τα οποία παραγράφηκαν. Μόνο μετά από ενέργειες δικές μου και του Τριανταφυλλόπουλου καταδικάστηκαν τρεις παράγοντες. Για τη Νο.2 είμαι πιο αισιόδοξος λόγω και των οικονομικών συγκυριών που μαστίζουν τη χώρα, καθώς η κυβέρνηση ψάχνει τρόπο να κερδίσει τον λαό».

Αυτή την ώρα ενώπιον του Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου είναι ο υπεύθυνος ανάπτυξης της διαιτησίας, Κύρος Βασσάρας, ενώ στις 14:00 θα πάει ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.


Πηγή: www.Gazzetta.gr