Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΠAΟ:Το παρασκήνιο ενός... ΔΣ!

Ο Νικόλας Πατέρας παρουσίασε στο Δ.Σ πρωτοσέλιδα σχετικά με τις μεταγραφές, ο Τζίγγερ τα... πήρε με Αντωνιάδη, Δομάζο, Μαυροκουκουλάκη ενώ ο Πολέμης ψήφισε κατά της ανανέωσης του Βύντρα!
Καταρχήν στο διοικητικό συμβούλιο δεν υπήρχε κάποιο «θερμό επεισόδιο» στα υψηλά πατώματα ανάμεσα σε Πατέρα και Τζίγγερ. Μάλιστα φάνηκε αρκετές φορές να συμφωνούν.
Τα ζητήματα ήρθαν στην ανανέωση του Βύντρα όπου ο Πολέμης ήταν αρνητικός ενώ υπήρχαν αρκετές στιγμές εντάσεων με πρωταγωνιστή τον Βαρδινογιάννη.
Αναλυτικά κάποιοι διάλογοι
 Η πρώτη ένταση
 «Μαυροκουκουλάκης: Εγώ προτείνω να υπάρξει μια τεχνική επιτροπή με τους Αντωνιάδη και Δομάζο που θα αποφασίζουν. Δεν γίνεται να έχουμε πρόεδρο βολεϊμπολίστα!
 Τζίγγερ: Εσύ ποιος είσαι που θα πεις τι θα γίνει; Δεν είσαι μέτοχος. Είσαι ο δικηγόρος του Βγενόπουλου, ο οποίος δεν είναι εδώ και είναι ο υπεύθυνος για όλη αυτή την κατάσταση. Είναι... εξαφανισμένος!
 Μαυροκουκουλάκης: Εγώ είμαι ταξίαρχος!
 Αντωνιάδης: Κύριε Βαρδινογιάννη η πολυμετοχικότητα δεν απέτυχε. Πήραμε ένα πρωτάθλημα στα δύο χρόνια και ένα κύπελλο. Εσείς δεν ντρέπεστε να μιλάτε που πήρατε ένα πρωτάθλημα στα δεκατέσσερα χρόνια.
 Τζίγγερ: Δηλαδή την πρώτη χρονιά δεν πηγαίναμε για πρωτάθλημα και είστε ευχαριστημένος;

Δομάζος:  Εσύ δεν ξέρεις από μπάλα. Γιατί μιλάς;

Αντωνιάδης: Την πρώτη χρόνια ήταν διαφορετικά. Υπήρχε παράγκα. Δεν ήταν εύκολο. Σας παρακαλώ πολύ, όμως, δεν γίνεται να λέει ο καθένας ότι θέλει». Η πρόταση για την τεχνική επιτροπή θα συζητηθεί στο επόμενο συμβούλιο.
Για την αύξηση:

Τζίγγερ:
Μην σας νοιάζει τι θα κάνω εγώ. Ας βάλουν όλοι οι μέτοχοι το ποσοστό τους και θα δούμε τι θα γίνει. Είναι δύσκολες εποχές, δεν επιτρέπονται ανοίγματα.

Πολέμης: Πιστεύω ότι πρέπει να κάνουμε μια αύξηση που μπορεί να φτάσει μέχρι και 25εκ. ευρώ! Εγώ είμαι διατεθειμένος να μπω με το ποσοστό μου και να βοηθήσουμε την ομάδα σε μία δύσκολη οικονικά περίοδο.

Τζίγγερ: Δεν γίνονται αυτά που λες. Δεν γίνεται αυτό. Επί της ουσίας μιλάμε για το μοντέλο των περασμένων χρόνων που βλέπετε που μας έχει φέρει.  Τα λάθη και η υπέρβαση του μπάτζετ έγινε την δεύτερη χρονιά. Όταν αντί να ξοδευτούν δεκαπέντε εκατομμύρια, ξοδεύτηκαν τριάντα! Αν είχε γίνει σωστή διαχείριση, θα ήταν πιο εύκολα τα πράγματα τώρα αν και πάλι θα είχαμε να διαχειριστούμε ένα χρέος.

Θανάσης: Προτείνω γενναία αύξηση. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να είναι Παναθηναϊκάκι! Πρέπει όλοι να βάλουμε το χέρι στην τσέπη. 
Τα πρωτοσέλιδα του Πατέρα και η παραδοχή
 Ο Νικόλας Πατέρας πήγε με περίπου 20 πρωτοσέλιδα των δύο Παναθηναϊκών εφημερίδων όπου... αποθέωναν τις μεταγραφές επί της προεδρίας του και τώρα «κράζουν»! «Δείτε εδώ κάποια πρωτοσέλιδα. Πως έγραφαν καλά λόγια για τους παίκτες που φέραμε και τώρα με κατηγορούν ότι άφησα την ομάδα γυμνή. Τότε ήμουν καλός; Πήραμε το νταμπλ, έχουμε παίκτες αξίας. Έκανα και λάθη. Δείτε που πήγαν τα λεφτά. Πήγαν στην ενίσχυση της ομάδας. Οι μεταγραφές είναι λαχεία. Ποτέ δεν έκανα κάτι με δόλο. Πάντα κοιτούσα το καλό της ομάδας. Προσπαθούσα να κάνω τον εξισσοροπιστή έχοντας από την μία τον Βγενόπουλο να θέλει να ρίχνω λεφτά και από την άλλη τον Τζίγγερ να μου λέει να είμαι συνετός» είπε ο Πατέρας.
Τζίγγερ:
Οι εφημερίδες την δουλειά τους κάνουν.
Πατέρας: Έφερα για παράδειγμα έναν παίκτη τον Ροντρίγκο Σόουζα. Η εισήγηση που είχε γίνει και από τον Αντωνίου και από τον Βέλιτς ήταν θετικές. Αλλά Γιάννη όταν οι εφημερίδες βρίζουν τους μετόχους πάλι την δουλειά τους κάνουν;
«Είναι πολλά για Βύντρα»
 Από κει και πέρα, ο Αδαμάντιος Πολέμης τάχθηκε κατά της ανανέωσης του Βύντρα, γιατί όπως είπε «είναι πολλά τα λεφτά για την ανανέωση του Λουκά. Δεν συμφωνώ». Τελικά η ανανέωση πέρασε με ψήφους 3 υπέρ και 1 κατά.


http://www.gazzetta.gr/%CE%A0%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CF%8C%CF%82/item/1054706143-%CE%B4