Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: Μηδέν εις το πηλίκον

Αν ο Φερνάντο Σάντος περίμενε το φιλικό της Ελλάδας με την Πολωνία για να κάνει δοκιμές και να βγάλει συμπεράσματα σχετικά με την κατάσταση των παικτών του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, μάλλον θα απογοητεύθηκε.
Όχι τόσο λόγω του 0-0 που διαμόρφωσε τα αριθμητικά δεδομένα του παιχνιδιού, όσο για τη διάθεση, με την οποία το αντιμετώπισαν οι περισσότεροι διεθνείς.

Νωχελικοί, χωρίς νεύρο, όρεξη και πάθος, έδειξαν να θεωρούν ένα διεθνές φιλικό αγγαρεία και, μάλιστα, από τη στιγμή που η νίκη ήταν χρήσιμη για την κατάταξη της FIFA, ενόψει της κλήρωσης για τα προκριματικά του Παγκόσμιου Κυπέλλου του 2014.
ΣΚΟΡΕΡ:
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Άτκινσον (Αγγλία)
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 87' Λυμπερόπουλος - 17' Μιεζεργιέφσκι
ΕΛΛΑΔΑ: Χαλκιάς, Βύντρα, Λαγός, Μόρας, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Καραγκούνης (73' Κατσουράνης), Κονέ (66' Λυμπερόπουλος), Καφές, Φετφατζίδης (77' Τοροσίδης), Σαμαράς (77' Σαλπιγγίδης), Μήτρογλου (58' Νίνης).
ΠΟΛΩΝΙΑ: Σαντομιέρσκι, Σάντλοκ, Γκλοβάτσκι, Ζεβλάκοφ (63' Ζοντλόβνιεκ), Πίστσεκ, Ντούντκα, Πέτσκο (77' Γκροσίτσκι), Μπλατζικόφσκι, Μιερζεγέφσκι (46' Μουράφσκι), Ομπράνιακ (83' Γκερέιρο), Λεβαντόφσκι (83' Κουχάρσκι).

http://www.sentragoal.gr/