Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ (ΜΕΡΟΣ Α)

Για την 9η αγωνιστική
Ρέθυμνο - Πιερικός Αρχέλαος
Το Σάββατο στο Ρέθυμνο στις 4,30 μ.μ
Χορηγοί οι EXPERT-ΕΪΤΣΙΔΗΣ και ΠΡΟΤΥΠΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

Με την πολύ καλή ομάδα του Ρεθύμνου αγωνίζεται ο Πιερικός Αρχέλαος το Σάββατο το απόγευμα. Στην Κρητική πόλη η αποστολή του Πιερικού Αρχελάου μεταβαίνει με αισιοδοξία και με την αγάπη των πολυπληθών φίλων της ομάδας της Κατερίνης.

Για τον αγώνα αυτό, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Πρώτα απ΄ όλα καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ψυχική γαλήνη. Αγωνιζόμενοι με το Ρέθυμνο, γνωρίζουμε τις δυσκολίες ενός τέτοιου παιχνιδιού, καθώς η ομάδα του απαρτίζεται από μια οκτάδα πολύ έμπειρων και ταλαντούχων παικτών. Έχει ένα πλήρες ρόστερ και έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Εμείς προετοιμαστήκαμε πάρα πολύ καλά την περίοδο των διακοπών και ετοιμαστήκαμε όχι μόνο γι΄ αυτό το παιχνίδι, αλλά και για όλο το υπόλοιπο του πρωταθλήματος».

● Τον αγώνα θα διαιτητεύσουν οι κ.κ. Γεωργιάδης, Νικολούλης και Τσώνος.



--------------------------------------------------------------------



Ο πρόεδρος της ΕΟΚ Γιώργος Βασιλακόπουλος στην Κατερίνη
● Με ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης Γιώργου Βασιλακόπουλου ξεκινάει το πρόγραμμά της το 2011 η Σχολή Γονέων Κατερίνης. Το θέμα της διάλεξης είναι: «Αθλητισμός στις σύγχρονες κοινωνίες» και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011, στις 7 μ.μ., στο πνευματικό κέντρο του Δήμου Κατερίνης (δημοτικό πάρκο).
Την εκδήλωση συνδιοργανώνουν ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος, ο ΣΦΚ Κατερίνη 2008 και η ΑΕ Βατανιακός – Σάρισα.


---------------------------------------------------------------------

Και φέτος χορηγοί οι EXPERT – ΕΪΤΣΙΔΗΣ
και Πρότυπο Φροντιστήριο
● Έμπρακτο το ενδιαφέρον των παραπάνω χορηγών που συνεχίζουν και φέτος τη συμπαράστασή τους προς τον Πιερικό Αρχέλαο. Η EXPERT – ΕΪΤΣΙΔΗΣ που αντιπροσωπεύει μεγάλη ποικιλία ηλεκτρικών ειδών, βρίσκεται στη Λ. Ιασωνίδη 105, κοντά στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Κατερίνης και τα Φροντιστήρια Μέσης Εκπαίδευσης «ΠΡΟΤΥΠΟ» στην Αριστοτέλους 1.