Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΟΛΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΟΥ ΚΙΤΡΟΥΣ

Με μεγάλη μεγαλοπρέπεια και με συμμετοχή πλήθους κόσμου γιορτάστηκε και φέτος στο λιμάνι τού Κίτρους του Δήμου Πύδνας ο Αγιασμός των υδάτων, ένα έθιμο που τηρείται εδώ και 10ετίες και τιμούσαν με την παρουσία τους όλοι σχεδόν οι επίσημοι του Νομού μετά από πρόσκληση των τέως Δημάρχων του Δήμου Πύδνας.

Φέτος η εκδήλωση αυτή υποβαθμίστηκε και απαξιώθηκε καθόσον ο νέος Δήμαρχος Πύδνας – Κολινδρού προτίμησε να αγιάσει τα νερά στο κολυμβητήριο στο χωριό του δεν γνωρίζω αν αγίασε τα νερά σε καμιά στέρνα σε κανένα άλλο χωριό και προτίμησε να κάνει την κεντρική εκδήλωση στο Μακρύγιαλο και να προσκαλέσει εκεί τους επισήμους αποκλείοντας προκλητικά το Λιμάνι του Κίτρους ένα λιμάνι γεμάτο από αλιευτικά σκάφη και βάρκες.
Για ποιο λόγο δεν ενήργησε όπως ο Δήμαρχος Κατερίνης που παρευρέθηκε επίσημα και στις τρεις εκδηλώσεις (Δίον – Κατερινόσκαλα – Παραλία) και τίμησε έτσι με την παρουσία του όλους τους συνδημότες του χωρίς να κάνει διακρίσεις και αποκλεισμούς σε κανένα.
Μήπως επειδή ο συνδυασμός του κου Πολύζου δεν εξέλεξε κανένα δημοτικό σύμβουλο από το χωριό μας και το φέρει βαρέως; Μήπως επειδή ο αντίπαλός του ήταν από το Κίτρος; ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.
Πως λοιπόν ο Κος Πολύζος θα κάνει πράξη την συνεργασία τη συναίνεση και θα είναι δήμαρχος όλων των συνδημοτών μας όταν από πίκα και υστεροβουλία κάνει διακρίσεις και αποκλεισμούς σε συνδημότες και δημοτικά διαμερίσματα.

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ
Ένας αγανακτισμένος Κιτριώτης