Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

“Εισβολή” κυνηγών UFO αναστατώνει γαλλικό χωριό

Ο δήμαρχος ενός μικρού γαλλικού χωρίου έκανε έκκληση στο στρατό να το προστατέψει από την «εισβολή» κυνηγών UFO και εκστασιασμένων «πιστών», οι οποίοι συρρέουν στην περιοχή της νοτιοδυτικής Γαλλίας, καθώς πιστεύουν ότι είναι ένα από τα λίγα μέρη της γης που θα επιβιώσουν από τον Αρμαγεδδώνα.

Στο γραφικό Bugarach ζουν 189 κάτοικοι. Οι απρόσμενοι επισκέπτες πιστεύουν ότι το βουνό, στους πρόποδες του οποίου βρίσκεται το χωριό, κρύβει στο εσωτερικό του εξωγήινους που θα διαφύγουν κατά το τέλος του κόσμου παίρνοντας μερικούς τυχερούς γήινους μαζί τους.

Ο Jean-Pierre Delord, κάτοικος του Bugarach, δήλωσε στην εφημερίδα ‘The Daily Telegraph’ ότι «αν αύριο 10.000 άνθρωποι εμφανιστούν ξαφνικά στο χωριό των 200 ατόμων, δεν θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την καθημερινότητά μας». «Γνωρίζω ότι οι τοπικές αρχές έχουν απευθυνθεί στο στρατό, ώστε να βρίσκεται σε ετοιμότητα τον Δεκέμβριο του 2012», όταν αναμένεται η καταστροφή.

Η ημερομηνία για την «Ημέρα της Κρίσης», που είναι η 21η Δεκεμβρίου 2012, έχει προκύψει από ένα αρχαίο ημερολόγιο των Μάγια. Επίσης, πιστεύεται ότι και ο Νοστράδαμος είχε περάσει κάποιο μέρος της ζωής του στο χωριό, ενώ μυστηριώδεις ανασκαφές των Ναζί συνέβαλαν στη δημιουργία του μύθου για την περιοχή.

Το μέρος έγινε διάσημο στους φίλους του ανεξήγητου, όταν πριν από δέκα χρόνια ένας κάτοικος του χωριού ανέφερε ότι είδε UFO και άκουγε τους ήχους του διαστημόπλοιου να έρχονται από τα έγκατα του βουνού.

Κάποιοι φανατικοί της προφητείας έχουν αγοράσει οικόπεδα στην περιοχή, ενώ διοργανώνουν και σεμινάρια σχετικά με UFO. Στις ΗΠΑ δε, υπάρχουν ιστοσελίδες που διοργανώνουν εκδρομές στο μικρό χωριό.


Πηγή: http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/eisbolh-kynhgwn-ufo-anastatwnei-galliko-chwrio