Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2010

Η Βουλευτής Πιερίας κ.Μίχου Μαρία με πρωθυπουργό κ. Παπανδρέου Γιώργο


Με τον Πρωθυπουργό και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου συναντήθηκε η Βουλευτής Πιερίας κα Μαρία Μίχου, στα πλαίσια των συναντήσεων που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός με τους εισηγητές των Κοινοβουλευτικών Τομέων Εργασίας.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε η Βουλευτής, ο Νομός Πιερίας δεν βρίσκεται στην θέση που πραγματικά θα έπρεπε να κατέχει, ειδικά στον τομέα της ανάπτυξης, σε σχέση με τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει. Η Βουλευτής αναφέρθηκε ακόμη στις πολλές και ανεκμετάλλευτες δυνατότητες της Πιερίας, λέγοντας πως θα πρέπει να υπάρχει ένας συνολικός σχεδιασμός σε ότι αφορά τους τομείς ανάπτυξης, την στρατηγική και τους στόχους. Ωστόσο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και σε σημαντικές πρωτοβουλίες περιοχών της Πιερίας στην παραγωγή ποιοτικών αγροτικών προϊόντων, εξαγώγιμων προϊόντων, και την ανάδειξη περιοχών πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.Μεγάλο ενδιαφέρον έδειξε ο κ. Παπανδρέου και για την καλύτερη ανάδειξη της πλούσιας πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής μας και του Ολύμπου.
Ο Πρωθυπουργός αποδέχθηκε την πρόσκληση της Βουλευτή να επισκεφθεί τη Πιερία, και εξέφρασε το προσωπικό του ενδιαφέρον για την πορεία του νομού, τις δυνατότητες ανάπτυξης του και τις προοπτικές του.