Τετάρτη 8 Δεκεμβρίου 2010

Και Ντρογκµπά στο Φάληρο

Ο Ντιντιέ Ντρογκµπά θα είναι ένα από τα αστέρια που θα λάµψουν το βράδυ της ερχόµενης Τρίτης στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο 8ο φιλικό κατά της φτώχειας µεταξύ φίλων, Ζιντάν και Ρονάλντο, µε την επίλεκτη οµάδα του Ολυµπιακού.

Χθες οριστικοποιήθηκε η συµµετοχή του ιβοριανού άσου της Τσέλσι, ο οποίος θα πάρει µέροςγια πρώτη φορά στο φιλικό κατά της φτώχειας.

Ο Ντρογκµπά ήταν ενθουσιασµένος για τογεγονός της συµµετοχής του στην οµάδα φίλων Ζιντάνκαι Ρονάλντο:

«Πάντα ήθελα να συµµετάσχω στον αγώνα κατά της φτώχειας. Αυτή είναι η πρώτη φορά που το πρόγραµµα του αγγλικού πρωταθλήµατος µου επιτρέπει να πάρω µέρος στο φιλικό µατς.

Είµαι ενθουσιασµένοςπου θα βρίσκοµαι στο πλευρό των Ρονάλντο και Ζιντάν, καθώς και πολλών άλλων κορυφαίων ποδοσφαιριστών για να βοηθήσουµε τους λαούς της Αϊτής και του Πακιστάν και να συνδράµουµε στον παγκόσµιο αγώνα κατά της φτώχειας».

Με τους φιλοξενούµενους θα αγωνιστούν, εκτός των Ζιντάν, Ρονάλντο, Ντρογκµπά και οι Νέτβεντ (πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους και µέλος του ∆.Σ. του ιταλικού συλλόγου), Νούνο Γκόµες (Μπενφίκα), Παουλέτα (πρώην παίκτης της Παρί Σεν Ζερµέν), Φαν Χόιντονγκ (πρώην ποδοσφαιριστής της Μπενφίκα) κ.ά.

Τα αστέρια του Ολυµπιακού θα είναι, από το πρόσφατο παρελθόν, οι Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος, Αλεξανδρής, Γιαννακόπουλος, Αµανατίδης, Ανατολάκης, Κοβάσεβιτς (θα αγωνιστεί και µε τις δύο οµάδες). Ακόµα γίνονται προσπάθειες να δώσουν το παρών οι Καρεµπέ, Τζιοβάνι. Εξάλλου όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυµπιακού θα είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε.πηγη:tanea.gr