Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

Χόρνερ: "Το κεφάλι κάτω"

Το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, σε δηλώσεις του χαρακτήρισε τη δουλειά του Φέτελ "εύκολη", ενώ στάθηκε στο γεγονός ότι ο Γουέμπερ πρέπει να προσπεράσει τον Αλόνσο.

Συγκεκριμένα, ο ισχυρός άντρας των "κόκκινων ταύρων" είπε:
"Η δουλειά του Σεμπάστιαν είναι κάπως πιο εύκολη, πρέπει απλά να εκκινήσει και να βάλει το κεφάλι κάτω. Ο Μαρκ θα πρέπει να προσπεράσει τον Αλόνσο, δεν μπορεί να τερματίσει πίσω του, ο μόνος τρόπος να τον 'χτυπήσει' είναι να τον προσπεράσει.
Χρειαζόμαστε καλή δουλειά στα πιτς, καλή εκκίνηση, ξέρουμε ότι πρέπει να έχουμε έναν καλό αγώνα. Η μαλακή γόμα ελαστικών θα είναι το κλειδί στον αυριανό αγώνα".

Ο Αλόνσο από την πλευρά του δήλωσε:
"Νομίζω ότι λίγο - πολύ είμαστε όπως και την Παρασκευή, όλα θα κριθούν στον τελευταίο αγώνα και όπως οι τελευταίοι αγώνες έχουν εξελιχθεί ξέρουμε ότι τα πάντα μπορούν να αλλάξουν. Θέλουμε 55 καθαρούς γύρους, θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, αλλά είμαστε σε μια πολύ καλή θέση".


Ο Γουέμπερ , ο οποίος θα εκκινήσει από την 5η θέση, τόνισε:
"Το να έχεις την πέμπτη θέση στο γκριντ σίγουρα δεν είναι και πολύ καλό, είναι απογοητευτικό αλλά υπάρχει ακόμη πολύ δρόμος στον αυριανό αγώνα. Δεν μπορούσα να βρω ρυθμό.
Πολλά πράγματα μπορούν να συμβούν στον αγώνα.
Δεν βοήθησα σήμερα με την απόδοση μας, αλλά έχουμε δει αγώνες να αλλάζουν, δεν είμαστε πρωταθλητές σήμερα αλλά θα ήταν ωραία να είμαστε ψηλά".


Πηγή:http://sport24.gr/Sports/Motorsport/Formula1/xorner_to_kefali_katw.633003.html