Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΤΑ ΤΣΑΚΑΛΙΑ ΜΑΣ



Οι ακαδημίες της αναγέννησης Κολινδρου έδωσαν αγώνες σήμερα με αυτές του γειτονικούμας Αιγινίου ।Τα μεγαλύτερα κέρδισαν 9-0 ενώ τα μικρότερα 1-0 ένα ημίχρονο και 2-0 στο δεύτερο όπου άλλαξαν αρκετοί παίκτες . Εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει μια στασιμότητα στα ποδοσφαιρικά πράγματα στον κολινδρο και η αιτία είναι προφανής .μετά την αναγέννηση τις β εθνικής με τους επαγγελματίες παίκτες και την αποχώρηση τις αγροτικής κολινδρου από χρηματοδότη υπήρξε μεγάλη απογοήτευση .
Το θέμα για μένα είναι ότι κάποτε πρέπει να μας φύγει η απογοήτευση να ενεργοποιηθούμε όσοι μπορούμε να πάμε πρώτα απ όλα τα παιδιά μας στο γήπεδο και νομίζω πώς κάτι καλό θα βγει .
Η σημερινή διοίκηση όπως και οι προηγούμενες κάνουν φιλότιμες προσπάθειες όμως το μυστικό είναι η όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συμμετοχή κυρίως κολινδρινων παιδιών , έτσι θα ζωντανέψει ξανά το γήπεδο αφού και εμείς ως γονείς θα πηγαίνουμε να βλέπουμε τα παιδιά μας και θα καταλάβουμε τις ανάγκες που υπάρχουν για υλικοτεχνικές υποδομές και θα συνδράμουμε ο καθένας όσο μπορεί .
Της πολύ όμορφες φωτογραφίες του παλιού καθώς και του νέου γυμνασίου όπως και του ιστορικού μας γηπέδου χαλάει σήμερα η κακή εικόνα των κερκίδων που είναι σε άθλια κατάσταση το γυμναστήριο και τα αποδυτήρια που είναι από κάτω .Δεν ξέρω ποιος είναι υπεύθυνος νομίζω ο δήμος πάντως κάτι πρέπει να γίνει