Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018

Ο Άρης ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε δήλωσε ο Παντελής Αντωνιάδης του Αιγινιακού

Τα εγκωμιαστικά σχόλια του Παντελή Αντωνιάδη για τον Αρη, ο στόχος του Αιγινιακού και η σύγκριση ΟΦΗ - Παναχαϊκής.

Το διπλό του Αιγινιακού στην Πάτρα «ταρακούνησε» το πρωτάθλημα και μέτρησε ώστε ο Αρης να παρουσιαστεί πιο διαβασμένος στον αγώνα με την ομάδα της βόρειας Πιερίας τόνισε σε δηλώσεις στο Yellow radio ο Παντελής Αντωνιάδης.
Ο πρώην μέσος των «κιτρίνων» και νυν του Αιγινιακού μίλησε ακόμη για το στόχο του συλλόγου του και έκανε μίνι σύγκριση ΟΦΗ - Παναχαϊκής.
Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:
-Για το ματς με τον Άρη:
«Ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα. Εμείς το ξέραμε ότι είχαμε δύσκολο έργο μπροστά μας. Παίζαμε με το φαβορί. Αν κάναμε όμως μια καλύτερη αμυντική λειτουργία ίσως τα καταφέρναμε. Μπήκε όμως γρήγορα το γκολ και ξέραμε ότι είχε τελειώσει το θέμα.
Είπαμε να το κυνηγήσουμε όσο μπορούμε, αλλά μετά το γκολ δεν γίνεται να το κυνηγήσεις παραπάνω. Πιστεύω ότι ήταν καλά προετοιμασμένοι. Μετά τη νίκη μας κόντρα στην Παναχαϊκή που ταρακούνησε το πρωτάθλημα, ο Άρης ήρθε πιο έτοιμος».
-Για το τι ξεχώρισε από τον Άρη:
«Ξεχώρισα την ομαδικότητα, το πάθος και ότι μέχρι το τελευταίο λεπτό προσπαθούσαν, παρ' όλο που κέρδιζαν με διαφορά. Ηταν γρήγοροι, μου άρεσαν σαν ομάδα και σαν σύνολο».
-Για το αν είναι δίκαια πρώτος ο Άρης:
«Τελείωσε και ο πρώτος γύρος. Ο Άρης είναι η καλύτερη ομάδα που έχουμε αντιμετωπίσει».
-Για το αν πρέπει να προσέξει κάτι ο Άρης:
«Θεωρώ ότι δεν μπορεί να τον σταματήσει κάτι. Φέτος είναι η χρονιά του Άρη. Βρίσκεται πολλά χρόνια στις χαμηλές κατηγορίες, οπότε πρέπει να ανέβει εκεί που του αξίζει».
-Για τα φαβορί του πρωταθλήματος:
«Ο ΟΦΗ και η Παναχαϊκή μέχρι το τέλος θα κυνηγούν τη δεύτερη θέση. Η Παναχαϊκή δεν μου γέμισε το μάτι και στο μεταξύ μας παιχνίδι, αλλά θα το κυνηγήσει μέχρι το τέλος.
Ο ΟΦΗ έχει πιο καλή ομάδα. Μετά τα προβλήματα που αντιμετώπισε, έχει στρώσει. Πιστεύω ότι ανάμεσα σε Παναχαϊκή και ΟΦΗ θα ανέβει ο ΟΦΗ».
-Για το στόχο της ομάδας του:
«Είμαστε μια νέα ομάδα και ο στόχος είναι μια γρήγορη σωτηρία και μια καλή πορεία».
-Για τον προσωπικό του στόχο και το αν θα ήθελε να επιστρέψει στον Άρη:
«Εννοείται. Το έχω πάντα στο μυαλό μου να επιστρέψω στον Άρη. Είναι μεγάλη τιμή να παίζεις στον Άρη και ποτέ δεν ξέρεις πως θα τα φέρει η μοίρα».